Samsung NX3000 er perfekt til selfies

Man behøver ikke at nøjes med mobiltelefonen, når man vil tage billeder af sig selv. Samsungs nye systemkamera, NX3000, har en stor billedsensor og en smart funktion til selfies.

Samsung er klar med det nye systemkamera NX3000, der har en stor sensor af APS-C-typen, som er samme størrelse som i de fleste spejlreflekskameraer. Dermed er den omkring 13 gange større end de sensorer, man typisk finder i en mobiltelefonen, hvilket burde give meget højere billedkvalitet.

Det nye kamera har dog masser funktioner, som man også finder i smartphones. Den stor skærm på tre tommer kan vippes op, så den peger fremad, så man kan se sig selv, når man står foran kameraet, og med funktionen Wink Shot kan man bare vinke til kameraet, når man står over for det, for at tage en selfie.

Ved hjælp af det indbyggede wi-fi kan man dele billeder med andre direkte fra kameraet og sende dem til smartphones og tablet-pc’er. Du kan også fjernstyre kameraet fra mobile enheder.

Kameraets opløsning er på 20,3 mio. pixels, og det kan tage fem billeder i sekundet. Det leveres et nyt objektiv på 16-50 mm med indbygget motorzoom og billedstabilisering. Den vejledende pris er 3800 kroner.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...