Verdensnyhed fra Sony

Sony giver konkurrenterne kamp til stregen med det første kompakte systemkamera, Alpha7, med full-frame sensor.

Sony introducerer det nye Alpha7, som er intet mindre end verdens første kompakte systemkamera med full-frame sensor. Mere præcist er der tale om en 35 mm stor full-frame Exmor cmos-sensor med 24,0 mio. pixels. Kameraet har en avanceret BIONZ X-processor, som ifølge producenten giver mulighed for tre gange hurtigere billedbehandling og forbedret områdespecifik støjreduktion.

Den forbedrede hybride autofokus kombinerer hurtig fasedetektions-autofokus med en præcis kontrastdetektions-autofokus, så det bliver lettere at fange selv hurtige bevægelser. Det robuste kamerahus er magnesiumlegeret og afviser både støv og fugt. Alpha7 understøtter både wi-fi og NFC, så det bliver let at få en direkte trådløs forbindelse mellem kameraet og Android-smartphones eller -tablets.

Samtidig med lanceringen af Alpha7, lancerer Sony det dyrere søsterkamera Alpha7R med 36,0 mio. pixels. Ifølge producenten er de to modeller de to mindste og letteste full-frame kameraer på markedet.

Alpha7 er tilgængelig fra midten af november. Vejledende udsalgspris for kamerahuset er 12.600 kroner. Alpha7 med en kit-optik på 28-70 mm kan fås til 14.900 kroner. Vejledende udsalgspris for Alpha7R er 17.700 kroner for huset alene.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...