Tag billeder på skiferien uden at fare vild

Hvis du overvejer et nyt robust kamera til skiferien eller snorkelturen til de varme lande, så er Panasonic klar med et frisk bud. Lumix DMC-FT3 har endda indbygget gps, kompas, højdemåler og barometer.

25. januar 2011

Et vejrbestandigt kamera, som kan tåle lidt af hvert er absolut sagen når man er på ferie under ekstreme forhold. Lumix DMC-FT3 er et nyt bud fra Panasonic på denne front. Kameraet kan klare temperaturer ned til -10 grader, tage billeder under vandet ned til 12 meters dybde og tåle fald fra to meters højde.

Det kompakte kamera, som fås i friske farver, byder på en opløsning på 12,1 mio. pixels og 4,6x optisk zoom, som dækker området 28-128 mm. Kameraet har desuden indbygget gps, og ganske overraskende er der desuden både kompas, højdemåler og barometer. Det er dermed det ideelle kamera for dem, der elsker udfordringer i det fri.

Panasonic Lumix DMC-FT3 kan også optage video i Full HD, kameraet kommer med Panasonics særlige 3-d-funktion til fotooptagelser. Kameraet skulle gerne være i butikkerne i løbet af marts. Prisen på det robuste vidunder er endnu ikke fastsat.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...