Samsung MX-P300

Samsung udfordrer mobilen

Las Vegas er fyldt med smukke kvinder og champagne om natten, mens der om dagen er fokus på en masse nyt fotogrej. Nyhederne vælter nemlig ud i disse dage på grund af den store CES-messe, og Samsung er selvfølgelig også med i Syndens By.

6. januar 2011

Mens mange efterhånden optager video med deres mobiltelefon, har Samsung pudsigt nok lanceret to små konkurrenter, der skal tage kampen op med det faktum. For selv om Samsung producerer telefoner, så mener de, at vi også skal begaves med to nye gadgets i form af MX-P300 og HMX-P100, der er to små, smarte videokameraer, som optager i Full HD.

P300 byder på 3x optisk zoom, mens man må nøjes med digital zoom i P100. Og hvis man spørger Samsung, hvorfor vi ikke skal bruge vores mobiltelefon, vil de sikkert svare, at det handler om billedkvalitet. Producenten lover nemlig, at på grund af de relativt store sensorer i de to nye modeller, bliver optagelserne bedre – især i dårligt lys – end vi kender det fra videokameraet i mobilen.

Det hele styres via en trykfølsom skærm på henholdsvis 3,0 og 2,7 tommer. De danske priser er ikke klar endnu, men vores kvalificerede gæt lyder på 1500 kroner for P300 og 1200 for P100. Men vi håber selvfølgelig, at de kommer endnu længere ned.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...