3 apps til smarte billeder med kunstig intelligens

Tre programmer ændrer nemt dine fotos til kunstværker ved hjælp af kunstig intelligens og neurale netværk.

20. juli 2016

Skal der virkelig knald på efterbehandlingen, er der hjælp at hente både på nettet og i diverse app-butikker. Disse tre apps imponerer.

App 1: Magiske landskaber fra Google

Google har lanceret DeepDream, der er i stand til at omdanne dine mest kedelige billeder til fantasifulde landskaber befolket med fabeldyr og mystiske væsner. Google bruger neurale netværk til at omdanne informationerne i det oprindelige billede til de nye magiske landskaber.

Læs mere her.

App 2: Få gråtoner til farver

Kunstig intelligens og avancerede algoritmer er i spil på hjemmeside, der er i stand til at lave sort-hvide billeder om til farvebilleder på få sekunder. Algoritmen er udviklet på baggrund af analyser af tusindvis af billeder og den store fordel ved hjemmesiden er, at alle beregninger er lagt ud i skyen, så den ikke tærer på computeren eller mobiltelefonens kræfter.

Læs mere her.

App 3: Smukke kunstværker

Prisma bruger både neurale netværk og kunstig intelligens til at omskabe dine billeder til kunstværker med et strøg fra kunstnere som Van Gogh, Picasso og Edvard Munch. Resultatet er enestående og overraskende. I første omgang er der tale om en app til iOS, men en Android-version er på trapperne, oplyser selskabet.

Læs mere her.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...