Vilkår for brug af digitalfoto.dk og Fordelszonen

Kære læser, 

De råd, tips og vejledninger, du finder her på sitet og i Fordelszonen, er af generel karakter og tager derfor ikke højde for særlige forhold, der gælder dig og dit fotoudstyr. Det er vigtigt at understrege, at de informationer, du finder på digitalfoto.dk, er vejledende. Vi tager ikke ansvar for eventuel skade på dig selv og dit udstyr. Priserne, vi angiver på sitet, er enten vejledende eller den laveste produktpris, vi kan finde. Vi kan ikke garantere, at priserne er opdaterede. 

Ansvarsfraskrivelse

De informationer, du finder her på denne hjemmeside har gennemgået en løbende gennemarbejdning og kontrol og er derfor, så vidt vi ved, alle korrekte. På trods af disse forholdsregler kan vi dog ikke udelukke, at enkelte fejl sniger sig ind på siderne. www.digitalfoto.dk påtager sig intet ansvar for eventuelle gener eller skader, som måtte opstå i forbindelse med den enkelte læsers brug af informationer, som er tilvejebragt her på sitet.

Ophavsret

Med mindre andet er angivet, har Bonnier Publications International AS copyright på alt materiale på dette websted. Materialet må ikke anvendes i erhvervsøjemed uden tilladelse, og indholdet må kun citeres med tydelig kildeangivelse. 

Alle rettigheder, herunder ophavsrettigheder til materiale og information på Digital FOTOs hjemmeside tilhører alene Bonnier Publications International - også indlæg eller spørgsmål stillet til hjemmesiden.

Privat brug af materialet er tilladt uden forudgående godkendelse - al anden brug af materialet kræver godkendelse af redaktionen:

Digital FOTO
Strandboulevarden 130
2100 København Ø
Tlf: +45 39 10 30 00
E-mail: [email protected] 

 

Eksterne links

Vi gør opmærksom på, at sitet digitalfoto.dk indeholder links til sider, som ikke drives af Bonnier Publications International AS, og som vi derfor ikke kan påtage os noget ansvar for indholdet af.

Cookiepolitik

Bonnier Publications International AS gør sig umage for at tilbyde overskuelige hjemmesider med det indhold, der er mest relevant for dig. For at det kan lade sig gøre, bruger vi teknologier, som kan indsamle, behandle og sortere oplysninger om, hvordan du og andre besøgende bruger hjemmesiden.

Du kan læse mere på https://digitalfoto.dk/cookiepolitik

Persondatapolitik

Personoplysninger, som afgives i forbindelse med oprettelse af abonnement, behandles i henhold til vores persondatapolitik, som du kan læse på www.bonnierpublications.com/privatlivspolitik

Fotokonkurrence

Når du lægger fotos ind på digitalfoto.dk accepterer du samtidig, at Digital FOTO  og Bonnier Publications International AS har ret til at offentliggøre eller på anden måde gøre brug af dine fotos i alle eksisterende, såvel som fremtidige, trykte og elektroniske medier med tilknytning til Digital FOTO eller Bonnier Publications A/S.

 

Vilkår for brug af Fordelszonen:

Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt eller produceret af Digital FOTO's redaktion og kan frit benyttes af abonnenter. Adgang til at bruge og hente indhold i Fordelszonen forudsætter oprettelse af en profil, så længe profilen har tilknyttet et aktivt abonnementsnummer på Digital FOTO.

Digital FOTO kan ikke gøres ansvarlig for uregelmæssigheder eller tab af data, billeder eller lignende som følge af en installation af et program eller brug af det indhold, som du finder i Fordelszonen samt på eksterne websider, vi linker til. 

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...