Så nemt kommer du i gang med vores yndlingsprogram

Der findes utallige programmer til at behandle billeder i. Vi kigger her nærmere på en af vores favoritter, Lightroom.

Her på Digital FOTO bruger vi mange forskellige fotoprogrammer, men en af vores absolutte favoritter er Lightroom. Det kan både holde styr på alle dine billeder og forbedre dem. Det gør det blandt andet nemt at finde et bestemt billede fra en bestemt begivenhed.

Vi anbefaler, at du lærer Lightroom at kende, fordi programmet dækker alle behov, og fordi dine billeder bliver meget bedre med Lightroom.

For at gøre det nemt for dig at komme i gang med programmet, har vi lavet en videoskole, der på en overskuelig måde gennemgår alt, hvad du har brug for at vide.

I den store videopakke kommer vi igennem alle grundlæggende funktioner til import, organisering og justering. Du får blandt andet styr på at sortere din billedsamling, rydde op og slette ens billeder og bruge nøgleord, så dine billeder bliver nemmere at finde igen.

Læs også: Se de nyeste tilbud fra Digital FOTO her

Vi gennemgår også alle de vigtige justeringer, der løfter dine billeder til nye højder. Du kan blandt andet se, hvad du skal holde øje med, når du justerer lys, farver og støj.

Du kan se et afsnit af videoskolen herunder, hvor vi har kigget nærmere på lys og farver. 

Mange timers læsestof og inspiration

Er du interesseret i at se resten af videoserien, så skal du bruge et abonnement på Digital FOTO, men bare rolig, det er hverken dyrt eller besværligt. Lige nu kan du finde vores bedste tilbud her. Du kan altid opsige det igen, hvis det ikke er noget for dig.

Du får også får adgang til alt vores andet lækre indhold i onlineuniverset, Fordelszonen. Her kan du finde de bedste programmer til dit kamera til sikker download. Du finder derudover også en lang række artikler, guider og e-bøger, som du kan læse, når det passer dig.

Du kan også vælge at læse med i vores magasin-app Wype. Som abonnent kan du nemlig læse flere års udgaver af Digital Foto uden det koster ekstra.

Så kan du let og bekvemt tage os med på ferie, i sommerhuset eller i parken og blive klogere undervejs.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...