Skabelon til personligt julekort i Photoshop Elements

Med vores skabelon til Photoshop og Photoshop Elements skal du bare indsætte tekst og eget billede, så får du et flot, personligt julekort.

© Shutterstock

Lav din egne julekort og til-og-fra-kort

Du kan gøre dine julehilsener mere personlige, hvis du laver dine julekort af billeder, du selv har taget. Vi har lavet en skabelon, så du blot skal indsætte dit eget billede og din egen tekst.

9. december 2020

En julehilsen med et foto, du selv har taget, er en god og nem måde at gøre årets julekort ekstra personligt på. Her får du inspiration til, hvordan du kan lave forskellige typer af hilsener.

Lav forskellige typer julekort 

Det har været en tradition i mange år, at vi sender julekort til vores kære i december, og med tiden er det blevet muligt at lave flere forskellige typer af hilsener.

Du kan fx sende din hilsen med posten, men du kan også lave et kort, du sender i en mail. Uanset, hvad du vælger, er det en god idé at sammensætte hilsenen med et foto, du selv har taget i årets løb.

Det gør nemlig julekortet ekstra personligt, og du kan hurtigt skabe flotte resultater i både Photoshop og Photoshop Elements. 

Vi hjælper dig på vej

Det kan dog være en besværlig proces, hvis du er uerfaren i billedbehandlingens kunst, så derfor har vi på Digital FOTO lavet en skabelon, som du kan hente gratis her, hvis du abonnerer på vores magasin. 

Julekortet kan efterfølgende både sendes i mail og med posten. 

Er du endnu ikke abonnent, kan du lige nu få to numre af Digital FOTO + den nye fotobog 'Bliv en bedre fotograf' for kun 49 kr. + porto og ekspedition! 

Skabelonen kan åbnes i Photoshop og Photoshop Elements. Du skal blot udfylde tekstfeltet og indsætte dit eget billede på kortet.  

Digital FOTO julekort skabelon

Når du henter skabelonen kan selv vælge om, du vil åbne filen i Photoshop eller Photoshop Elements. Derefter skal du blot udfylde tekstfeltet og afslutte med at trække dit foto over på det grå felt.

© DigitalFOTO

Lav dine egne til-og-fra-kort

Du kan også imponere, hvis du laver dine egne til-og-fra-kort til årets julegaver. Små, fine til-og-fra-kort, som har et personligt tvist, gør nemlig dine gaver mere personlige.

Her kan du ligeledes skabe flotte resultater i Photoshop og Photoshop Elements, men vil du gerne hjælpes på vej, så har vi designet nogle fine til-og-fra-kort – med et lille kameratouch selvfølgelig. 

Print dem på tykt papir, klip ud, og sæt dit eget personlige præg på gaverne. Du kan hente skabelonen her.

> Se videoen: Send et hjemmelavet julekort

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...