Nu kan du lære Photoshop fra bunden

I vores store videoserie gennemgår vi alt det grundlæggende i det store billedbehandlingsprogram, så du kan få flottere billeder.

Photoshop er sprængfyldt med muligheder for at forbedre billeder, lave flotte effekter og sætte dine fotos sammen på nye måder.

Nu kan du lære at bruge billedredigeringsprogrammet fra bunden. På Digital FOTO har vi mere end tyve års erfaring med at bruge programmet, og vi har lavet en videoserie, hvor du lærer alt det grundlæggende.

I videoerne i vores grundkursus i Photoshop får du bl.a. overblik over brugerfladen, og vi viser, hvor du finder de vigtigste funktioner. Vi fortæller også, hvordan du fritlægger, så du fx kan indsætte en ny baggrund, og hvordan du arbejder i lag, hvor du kan sætte dele fra forskellige billeder sammen og flytte rundt på dem.

Photoshop kan også gøre brug af kunstig intelligens, så det bliver nemt at lave avancerede effekter, og i en af videoerne i vores grundkursus viser vi dig mulighederne.

Du kan naturligvis også forbedre lys, farver og lignende i dine fotos, og vi viser trin for trin, hvordan du laver de grundlæggende justeringer, der løfter dine billeder til helt nye højder.

Du kan se et af afsnittene i serien herunder

Mange timers læsestof og inspiration

Er du interesseret i at se resten af videoserien, så skal du bruge et abonnement på Digital FOTO, men bare rolig, det er hverken dyrt eller besværligt. Lige nu kan du finde vores bedste tilbud her. Du kan altid opsige det igen, hvis det ikke er noget for dig.

Du får også får adgang til alt vores andet lækre indhold i onlineuniverset, Fordelszonen. Her kan du finde de bedste programmer til dit kamera til sikker download. Du finder derudover også en lang række artikler, guider og e-bøger, som du kan læse, når det passer dig.

Du kan også vælge at læse med i vores magasin-app Wype. Som abonnent kan du nemlig læse flere års udgaver af Digital Foto uden det koster ekstra.

Så kan du let og bekvemt tage os med på ferie, i sommerhuset eller i parken og blive klogere undervejs.

© Digital FOTO

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...