E-bogen “Bliv bedre til Lightroom"

Du kan læse vores nye e-bog om Lightroom på tablet, smartphone og computer.

© Shutterstock.com

Ny e-bog fra Digital FOTO: Stor guide til Lightroom

Som abonnent kan du nu hente vores nye e-bog med tips, kurser og smarte funktioner i Lightroom.

5. august 2019 af Kristoffer Engbo

Nu kan du hente vores nye e-bog “Bliv bedre til Lightroom”, hvor vi har samlet noget af det bedste indhold fra Digital FOTO om det omfattende billedprogram.

Som abonnent på Digital FOTO kan du frit hente e-bogen, som er på 35 sider og fyldt med stof, der gør dig mere effektiv i programmet og giver dig bedre billeder.

> Læs mere: Komplet grundkursus i Lightroom

I e-bogen får du blandt andet ti kurser, hvor vi gennemgår nogle af de vigtigste funktioner i organiseringsdelen og viser både grundlæggende og avanceret billedbehandling.

Du får også tips til at arbejde endnu hurtigere i programmet, og så får du en nem metode til at placere dine billeder præcist på et verdenskort, så du altid ved, hvor de er taget.

Sådan får du e-bogen “Bliv bedre til Lightroom”

E-bogen ligger i Fordelszonen, som er vores aflåste, digitale univers til abonnenter. Her finder du videoer, programmer, færdige justeringer til Lightroom og Photoshop og meget andet.

Hent e-bogen “Bliv bedre til Lightroom” her

Er du abonnent, men har du endnu ikke adgang, opretter du blot en profil her. Når profilen er oprettet, bliver du muligvis bedt om at indtaste dit abonnementsnummer, første gang du vil hente eller se indhold.

Du finder abonnementsnummeret på de indbetalingskort, der følger med bladet.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...