Creative Cloud

Fjern tågen i Photoshop

En omfattende opdatering af Adobes Creative Cloud tilføjer nye funktioner til Lightroom og Photoshop CC. Det bliver også nemmere at synkronisere med smartphones.

16. juni 2015

Den største opdatering af Creative Cloud er netop sat i luften, med nye funktioner i samtlige 15 Creative Cloud-programmer. Der er også fokuseret på en stærkere sammenhæng mellem desktop-programmer og mobile apps. Man kan eksempelvis straks fortsætte det arbejde, man var i gang med på mobilen, på sin Mac eller pc og omvendt, da alle indstillinger overføres automatisk.

Lightroom og Photoshop CC har begge fået en ny Dehaze-funktion. Dehaze fjerner tåge og dis fra fotos, også på undervandsbilleder, så farverne får dybde og kontrasten står skarpt. Man kan også tilføje Haze til sine billeder for kunstnerisk effekt.

Samtidig er værktøjet Healing Brush forbedret så det nu er 120 gange hurtigere.

Med opdateringen introduceres også Adobe Stock, der giver adgang til 40 millioner billeder og grafiske tegninger. Det er den tidligere stocktjeneste Fotolia, som Adobe har overtaget, der har fået nyt navn. Det koster 270 kroner om måneden for at kunne hente ti billeder, hvis man køber abonnement i sammenhæng med Photoshop og Lightroom.

Læs mere her: https://www.adobe.com/dk/creativecloud.html

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...