Den perfekte mand i Photoshop

Hvordan ser den perfekte mand ud?

19 forskellige grafiske designere fra hele verden fik opgaven at få en mand til at attraktiv ud for det enkelte lands befolkning med hjælp fra Photoshop. Resultatet er tankevækkende.

18. februar 2016

Hvordan ser en attraktiv mand ud i Serbien, USA og Bangladesh? Eller rettere, hvordan vil denne mand efter en tur i Photoshop se attraktiv ud i disse lande?

Det satte Superdrug Online Doctor sig for at finde ud af. De sendte dette billede af en helt almindelig, gennemsnitlig mand til 19 grafiske designeder - 11 kvinder og 8 mænd - og bad dem gå i gang med Photoshop.

Opgaven var enkel: "Photoshop og retouchér denne mand, så han bliver mere attraktiv i forhold til borgerne i dit land." De måtte redigere alt, dog skulle de helst ikke give ham tøj på, da formålet var et fokus på kroppen.

Resultaterne er interessante - justeringerne af alt fra hudfarver, ansigtstræk og frisurer til mere eller mindre drastiske justeringer af modellens vægt og muskulatur. En enkelt har endda givet modellen en tatovering med på vejen.

"Vores reseach viser, at 40% mænd i England føler et pres fra tv og magasiner om at have en perfekt krop, og det har en negativ effekt på, hvordan de ser sig selv og andre", lyder det fra lægen bag undersøgelsen, som håber, at billederne her vil hjælpe mænd med at acceptere, at mænd ser forskellige ud.

Det er Superdrug Online Doctor, som har lavet undersøgen. Se flere billeder og sammenligninger hos: www.onlinedoctor.superdrug.com

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...