Stærke fotoeffekter – helt gratis

Du kan nu få glæde af nogle af de flotte effekter og billedrammer fra programmet Perfect Effects 3 uden at betale en krone.

18. april 2012

Hvis dine billeder trænger til et ekstra pift, så bør du bestemt overveje at hente den gratis udgave af programmet Perfect Effects 3, som firmaet onOne Software netop har frigivet. Det byder på færdige effekter, strukturer og billederrammer, der vil klæde dine pletskud.

Perfect Effects 3 Free-versionen har mange af de samme funktioner, som ellers ville koste dig omkring 565 kroner for den fulde udgave. Du kan fx lægge flere effekter oven på hinanden og benytte en maske til at styre, hvor i billedet, effekterne skal slå igennem. Du får 25 effekter at vælge imellem, mens den fulde version har 337 af dem.

Desuden medfølger Perfect Layers, der gør det muligt at arbejde i lag med fx Lightroom og Aperture. Perfect Effects 3 Free virker både som et selvstændigt program og som plug-in til Elements, Photoshop, Lightroom og Aperture. Du kan læse mere på engelsk her, hvor programmet også kan hentes gratis.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...