Microsoft præsenterer den nye Creators Update til Windows 10

Microsoft præsenterer den nye Creators Update til Windows 10

© Microsoft

Windows 10-opdatering: Paint springer frem i 3D

Microsofts nye Creators Update til Windows 10 er landet – vi har taget et kig på den kreative del af styresystemet.

11. april 2017 af NM

Windows-entusiaster har i spænding ventet på den 11. april, for det var dagen, hvor den nye version af Windows 10, den såkaldte Creators Update, så dagens lys. 

Navnet kunne indikere, at der er meget nyt til de kreative sjæle, men faktisk er de kreative indslag primært koncentreret om et af de mest simple redigeringsprogrammer, nemlig Microsofts Paint.

Programmet har fået en overhaling, og kan nu bruges til at tegne skitser af 3D-modeller – noget, der tidligere krævede en mere specialiseret software end noget, der følger med et styresystem. 

Gør billedet til en 3D-model i Paint

En anden spændende feature i det spritnye Paint er, at du kan gøre elementer fra dine billeder til 3D-modeller. 

I vanlig Paint-stil er det let og overskueligt, og giver dig muligheden for at gøre noget helt nyt med dine billeder, som Microsoft blandt andet viser i denne video.

Resten af opdateringen er primært koncentreret om at gøre brugeroplevelsen i Windows 10 bedre samt at øge sikkerheden. Det sker blandt andet med en opdatering af Microsofts browser, Edge. 

Læs hvordan du installerer Creators Update til Windows 10 og få en introduktion til en række af de nye funktioner hos Komputer for alle her:

Alt om den nye store Windows 10-opdatering

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...