Sony introducerer Cyber-shot DSC-H50 "super zoom"

Kan du lide at tage billeder i farten eller leder du efter et digitalt kamera med et godt zoomobjektiv? Så er Sonys nye Cyber-shot DSC-H50 en godt bud.

29. februar 2008

Kameraet har en opløsning på 9.1 effektive megapixel, hele 15x optisk zoom, en 3,0" LCD vippeskærm og ISO helt op til 3200! Kameraet er også udstyret med en langdistance flash, som kan oplyse objekter hele 17 meter væk. DSC-H50 modellen har endvidere en avanceret sportsfunktion, som tillader en ultrahøj lukkerhastighed på 1/4000 sek.

Cyber-shot DSC-H50 er udstyret med et Carl Zeiss(R) 15x optisk zoom objektiv med integreret Super Steadyshot(R) billedstabilisator, som muliggør at fange situationer fra en lang distance. For at få en mere eksakt point-to-point korrespondance imellem objektet og billedet er hovedlinsen lavet af et super lavt dispersions glas. Linsen giver skarpe højkontrastbilleder med reduceret kromatisk aberration. I kraft af det 3,0" store LCD vippeskærm, kan du uforhindret komme til at fotografere fra mere komfortable positioner.

Avanceret Sport-funktion I denne nye model er lukkerhastigheden røget helt op på 1/4000 sek. I funktionen "avanceret sport" kombineres den hurtige lukkertid med kontinuerlig autofokusering, således at du øjeblikkeligt kan nå at fange hurtigtbevægende objekter.

Langdistanceflash Hvis du sætter din ISO til 3200, ved vidvinkel, kan kameraets indbyggede langdistanceflash oplyse elementer mere en 17 meter væk, hvilket går hånd i hånd med kameraets optiske 15x zoom, så nu er der ingen undskyldning for ikke at kunne tage "paparazzi" billeder.

Intelligent kamera Cyber-shot DSC-H50 sørger også for at du tager bedre billeder. Kameraet er i stand til at genkende ansigter og kan derfor optimere indstillingerne i forhold til at fokusere på disse områder, hvilket i sidste ende vil få dig til at fremstå som en mesterfotograf.

Andre gode egenskaber inkluderer en D-Range-optimeringsfunktion, der justerer eksponering og kontrast i motiver med høj kontrast og modlys. Det skal i samme åndedrag nævnes at kameraet også har en Nightshot(R) funktion, altså en nattefunktion, der kan frembringe et billede selvom der næsten ingen lys er.

Se mere på http://www.sony.dk

Links

www.sony.dk

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...