Speedlight SB-900

Nikons Speedlight SB-900 blitz er nu på gaden. Blitzen kan diske op med tre belysningsmønstre, hurtig genopladning og en udvidet zoomvidde.

3. juli 2008

Speedlight SB-900 bemærker sig ved at have optimeret hastighed, høj ydeevne og udvidet zoomvidde. Med denne optimering vil det være blitzen man vælger, hvis man ikke vil lade sig begrænse af teknisk forsmåethed.

Tre belysningsmønstre

Speedlight SB-900 benytter sig af tre belysningsmønstre – centervægtet, jævn og standard. Dette betyder, at fotografen får fuldstændig kontrol over flashdækningen og kan arbejde mere kreativt med flashfotograferingen.

Super hurtig zoom

Ikke nok med at Speedlight SB-900 har udvidet sit zoomområdet til 17-200 mm, så sker zoomet fra 17-200 mm på kun 1,2 sekunder.

Genopladning i en fart

Blitzen er udstyret med et avanceret forstærkerkredsløb, der muliggør genopladning ved høj hastighed. Kredsløbet bruger fire type AA-batterier og har et indbygget temperaturbeskyttelsessystem, der advarer brugeren ved for kraftig varmeudvikling. SB-900 er beregnet til den hurtige digitalfotografering og kan holde til at blive udløst mange gange i træk ved et højt energiniveau.

SB-900 kan automatisk registrere, om der er monteret farvefiltre til lysstofrør og glødelys, samt overføre oplysningerne til kameraets hvidbalanceindstilling.

Professionel i-TTL Speedlight kompatibel med Nikon-spejlreflekskameraer i FX- og DX-format og en del af Nikon Creative Lighting System.SB-900 kan fås fra slutningen af juli 2008 og koster 3.995,- kr. inkl. moms.

| | | |

Speedlight SB-900 specifikationer:

Kompatibel med Nikon Creative Lighting System Centervægtet, jævnt og standard-belysningsmønster: Med centervægtet belysning koncentreres belysningen om midten af billedet, hvilket er nyttigt ved brug af teleobjektiv. Jævn belysning fordeler lyset jævnt over hele billedet, hvilket er nyttigt ved gruppebilleder. Standardbelysning giver en standardfordeling af effekt og lys.

Autozoom-område på 17-200 mm: dækkes på kun 1,2 sekunder. Zoom-område på 14 mm ved brug af den indbyggede diffuser eller Speedlight-softbox.

Automatisk registrering af sensorformat: genkender automatisk kameraer i FX- eller DX-format.

Genopladning med høj hastighed – 2,2 sekunder med fire type AA-batterier.

Intuitiv betjening med stor LCD-skærm og 3 multifunktionsknapper, der kan konfigureres efter ønske.

Autofokushjælpelys: kompatibelt med Multi-CAM3500-autofokussensorer til FX/DX.

Mulighed for bounce: kan drejes 180º ti højre og venstre samt tiltes 90º op og 11º ned.

Temperaturbeskyttelsessystem: kan programmeres til at advare om for kraftig varmeudvikling ved intensiv flashfotografering.

Automatisk filterdetektering: Speedlight justerer automatisk det tilkoblede kameras hvidbalanceindstillinger, når der bruges et farvefilter til lysstofrør og glødelys.

Firmware kan opgraderes via lagermediet i det tilkoblede kamera.

Nikon Speedlight SB-900

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...