Fordelszonen byder på e-bøger, guides og meget mere

Hver fredag kommer der nyt, lækkert indhold i Fordelszonen.

© Digital Foto

Derfor skal du prøve Fordelszonen

Fordelszonen er fyldt til randen med lækkert indhold i form af programmer, guides, videoer og e-bøger, som bare venter på at blive udforsket af dig.

26. september 2022 af Redaktionen

Fordelszonen er vores eksklusive univers til abonnenter, hvor du finder et væld af godt, digitalt indhold, som du frit kan bruge, da det er en del af dit abonnent på Digital FOTO. 

Her kan du fx hente programmer, der normalt koster penge. Du får også masser af lærerige videoer og e-bøger, der hjælper dig til bedre billeder, praktiske lommeguider og andet indhold til dig og dit kamera. 

Der kommer løbende nyt til, og du skal blot oprette en profil, så er du i gang.

Med andre ord, så kommer Fordelszonen hele vejen rundt om foto og har noget om både indstillinger, fototeknik, billedbehandling, så du får endnu mere ud af din hobby.

Har du abonnement på Digital FOTO, men endnu ikke en profil i Fordelszonen, så kan du lynhurtigt oprette dig. Du skal blot oprette en profil med dit abonnementsnummer her, og så er du i gang og kan få del i alle de fede ting.

Har du endnu ikke abonnement, så kan du få det til en god pris her

Så nemt opretter du en profil i Fordelszonen

Klik her for at oprette en profil.

Indtast dit abonnementsnummer samt det postnummer, du har tilknyttet dit abonnement. Klik på Opret profil.

Ud fra dit abonnementsnummer udfyldes dine oplysninger automatisk. Har vi ikke oplysningerne, kan du selv indtaste dem.

Indtast den adgangskode, du vil bruge, når du fremover vil logge ind i Fordelszonen. Klik på Bekræft profil. Nu er du logget ind og har adgang til alt indhold.

Her hjælper Fordelszonen dig

Fordelszonen er fyldt med alverdens digitalt indhold, som følger med dit abonnement på Digital FOTO. Herunder kan du læse om hvilke ting, du blandt andet kan nyde godt af. 

Når du vil have mere ud af dit kamera

Når du har godt styr på kameraindstillinger og muligheder i dit udstyr, kan du få endnu bedre billeder. I Fordelszonen finder du blandt andet e-bøger, der hjælper dig til at få det bedste ud af kameraet og fototilbehør, uanset om du er nybegynder eller en erfaren fotograf med masser af skud i rygsækken. 

I e-bogen her gennemgår vi de vigtigste stykker tilbehør og hjælper dig til at bruge det optimalt

Vi har også videoserien Kameraskolen, hvor vi gennemgår knapper og funktioner i kameraet. I videoerne, fortæller vi på dansk, hvordan du indstiller på forskellige kameramærker, og så viser vi, hvad de forskellige funktioner bruges til. 

Kameraskolen er opdelt i moduler, der gennemgår forskellige emner, og hvert modul består af fire til ni videoer. I lektionerne gennemgår vi alt fra kameraets grundlæggende betjening til, hvordan du tilpasser kameraet bedst muligt til dig.

Herunder kan du se et lille klip fra en af lektionerne i Kameraskolen. Du kan se alle afsnit her.

Du kan også finde flere e-bøger, lommeguider og artikler, der kan hjælpe dig med at tage dine billeder til det næste niveau.

Når du vil lære billedbehandling

Med billedbehandling på computeren kan du justere i detaljen og få dine fotos til at se ud som i virkeligheden eller lave vilde effekter. Her kommer Fordelszonen ind i billedet.

Du finder e-bøger med tips og trin for trin-kurser, og du kan hente praktiske genvejsark, som du selv kan printe og have liggende ved computeren.  

I Fordelszonen viser vi præcis, hvordan du skal gøre i fx Lightroom, for at forbedre et billede som dette, hvor det oprindelige billede ses i venstre side, mens vores justerede billede er i højre.

I Fordelszonen får du også videoer, hvor vi viser, hvordan du får det bedste ud af Photoshop Elements, Lightroom og Photoshop. Her kommer vi både gennem de grundlæggende og de mere avancerede funktioner. Vi hjælper dig også med at bruge de bedste gratisprogrammer.

Herunder kan du se klip fra vores Grundkursus i Photoshop Elements, hvor vi blandt andet fortæller, hvordan du får det bedste ud af programmets raw-konverter.


Du kan også hente udvidelser til Lightroom og Photoshop, så du med få klik kan bruge vores billedbehandling på dine fotos. I videoen herunder kan du se eksempler på justeringer, du kan føje til dine fotos med et enkelt klik i Photoshop.

Når du skal fotografere et bestemt motiv

I Fordelszonen finder du også temapakker klar til at hjælpe dig med at blive en endnu dygtigere fotograf. Temapakkerne består af forskelligt indhold, såsom artikler, e-bøger og videoer, der tager dig i hånden fra start til slut og gør dig i stand til at tage dine billeder til det næste niveau.

Vi har også et stort udvalg af lommeguider, som er klar til at hjælpe dig, uanset hvor du er.

Lommeguiderne er smarte, små guider med indstillinger til bestemte motiver eller til forskellige kameramærkeer. Lommeguiderne kan du selv printe, klippe ud og folde sammen, hvorefter du kan lægge dem i fototasken eller tegnebogen, så de altid er lige ved hånden.

I Fordelszonen får du blandt andet lommeguider, der hjælper dig til bedre billeder af makro, i den blå time og ved udendørs portrætter. 

En af Digital FOTO's lommeguider

© Digital Foto

Når du er interesseret i nyt grej

Fordelszonen er også stedet for dig, der tænker på at købe nyt grej. 

Vi holder hele tiden øje med markedet, og når der kommer nye ting, er vi klar. I Fordelszonen finder du anmeldelser af alt fra kameraer og objektiver til kameratasker og fotostativer. I modsætning til anmeldelserne i bladet kan man i Fordelszonen også se vores optagelser taget med de testede kameraer og objektiver. 

Anmeldelserne bliver lagt ud i Fordelszonen, når de er klar. Det vil sige, at de kan læses her længe før, de kommer i bladet. 

Det får du i Fordelszonen:

 • Kameraskolen
 • E-bøger
 • Software
 • Lommeguider
 • Temapakker
 • Motivkort 
 • Videoer
 • Nyheder
 • Konkurrencer
 • Anmeldelser 
 • Webinarer 
 • Nyt indhold hver uge 

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...