© Digital Foto

Derfor er Digital FOTOs begynderguide uundværlig for den nye fotograf

Vi har lavet den ultimative e-bog, der hjælper dig med alt det grundlæggende inden for fotografering. Vi guider dig til udstyr og alle de vigtigste kameraindstillinger, der sikrer flottere og skarpere billeder, og så hjælper vi dig til en bedre komposition.

28. december 2022 af Redaktionen

Er du ny i fotoverdenen, så står du helt sikkert med rigtig mange spørgsmål. Hvad betyder ISO, hvordan får jeg en større detaljegrad eller hvordan vælger jeg den rigtige lukkertid kan være nogle af dine spørgsmål. 

Heldigvis for dig har vi på Digital FOTO lavet en den ultimative e-bog, der hjælper dig med alt det grundlæggende inden for fotografering. Vi guider dig til udstyr og alle de vigtigste kameraindstillinger, der sikrer flottere og skarpere billeder, og så hjælper vi dig til en bedre komposition.

Vi hjælper dig med at vælge det rigtige fotoudstyr, heriblandt kamera, stativ og billedbehandlingsprogram. Du bliver også guidet til de tre faktorer, der påvirker eksponeringen, nemlig blænde, lukkertid og ISO.

Du får også tips til at vælge det rigtige optageprogram, alt efter hvad du fotograferer, og så får du hjælp til at vælge den rigtige brændvidde og fokusmetode.

>Lær dit kamera bedre at kende i videoserien Kameraskolen

Et godt tilbud

Normalt skal man betale dyre domme for god lærdom som denne, men ved os kan du finde den og mange, mange andre gode E-bøger i vores Fordelszone, der kun kræver, at du har et abonnement på Digital FOTO. 

Er du ikke abonnent endnu, så kan du finde masser af gode tilbud lige nu. Du kan for eksempel udover begynderguiden og adgang til resten af Fordelszonen også få en kikkert med smartfokus og to numre af magasinet for kun 148 kr. 

Se tilbuddet her. 

Er du mere til indendørsbilleder, så har vi også et tilbud klar. Lige nu kan du få et utrolig smart ringlys med, når du køber et abonnement. 

Se tilbuddet her 

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...