Fordelszonen

I Fordelszonen finder du masser af kursusvideoer, genveje til billedbehandling, testfotos og meget mere.

© Digital FOTO

Få det bedste ud af Fordelszonen

Vi har lanceret en ny og stærkt forbedret version af Fordelszonen. Her kan du se, hvordan du udnytter alt det spændende indhold, der gør dig til en bedre fotograf.

21. november 2017 af Kristoffer Engbo

Vi har opdateret vores digitale univers i Fordelszonen med et nyt udseende, mere indhold og flere muligheder. Nu er det blevet meget nemmere at finde det indhold, du er ude efter, og her kan du se, hvordan du bruger Fordelszonen.

I Fordelszonen finder du masser af kursusvideoer i billedbehandling, og vi har indført nye videoserier, hvor du i Tipsklubben tager udgangspunkt i læsernes billeder og fortæller, hvordan de er taget, og hvad der evt. kan gøres bedre i jagten på de perfekte pletskud.

Vi kommer også med anbefalinger til gode fotoapps til smartphones og tablets, og du kan se testbilleder fra anmeldte kameraer. Vores eksperter har desuden lavet actions og presets til Photoshop og Lightroom, så du bruge vores billedbehandling på dine billeder med få klik.

Fordelszonen er den del af abonnementet på Digital FOTO. Alle kan læse med i Fordelszonen, men hvis du vil se videoer eller downloade filer, skal du være logget ind med dit abonnementsnummer eller en bladkode fra bladet. 

> Få fuld adgang til Fordelszonen og helt styr på Photoshop og Lightroom med vores kursusbog, Photoshopskolen. Lige nu får du bogen samt 2 numre af magasinet Digital FOTO direkte i din postkasse for kun 49 kroner.

Indholdet bliver løbende opdateret, så du jævnligt finder nye videoer, testbilleder og meget andet.

Forsiden

På forsiden af Fordelszonen finder du det nyeste indhold samt særlige videoer, guider og andet, som vi har udvalgt. I menubjælken foroven kan du gå direkte til Actions & presets, Testbilleder, Videoer, Guider eller andet indhold, du er på jagt efter.

Søg efter indhold

Ved at klikke på Se alt indhold får du en liste frem med alt det, vi har lagt i Fordelszonen. Du kan selvfølgelig også bruge søgefeltet øverst i Fordelszonen. I menuen i venstre side kan du filtrere indholdet, så du fx kun ser videoer om Photoshop Elements.

Indhold fra et blad

Vil du finde testbilleder eller fx en video, som vi har omtalt i et tidligere blad, kan du vælge bladnummeret i feltet Se indhold fra et bestemt blad, så får du en liste med alt fra netop dette blad.

Hent indholdet

Vil du se en video eller testbilleder eller hente actions og presets, klikker du på knappen Hent eller på play-knappen på en video. Normalt skal du være logget ind som abonnent, men i en kort periode i starten holder vi åbent hus, så alle kan se indholdet.

Du kan læse mere om hvordan du kommer i gang med den nye Fordelszone i artiklen nedenfor:

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...