© Shutterstock.com

Hjælp til digitalfoto.dk

Her får du svar på de mest almindelige spørgsmål om Digital FOTOs hjemmeside, Gearguiden og Fordelszonen.

18. oktober 2017


Kan jeg bruge digitalfoto.dk på mobil?

Ja, både hjemmesiden, heriblandt Fordelszonen og Gearguiden, tilpasser sig efter din enhed, så indholdet ser fint ud på både computer, tablet og mobil.

Hvad er Fordelszonen?

Fordelszonen er vores digitale univers, hvor købere af bladet finder masser af kursusvideoer, programmer, genveje til Lightroom og Photoshop, apps, billeder fra testede kameraer og meget mere.

Hvad er Gearguiden?

Vi lægger alle vores test og anmeldelser af fotogrej i Gearguiden, hvor du kan læse om de enkelte produkter, se karakterer og sammenligne flere produkter. Gearguiden opdateres løbende med nye produkter.

Hvordan finder jeg indhold i Fordelszonen?

På forsiden af digitalfoto.dk/fordelszonen har du direkte adgang til nyt indhold og spændende videoer, apps, programmer og andet, som vi har udvalgt. Du kan også søge på et emne i søgefeltet øverst eller klikke på Se alt indhold under søgefeltet, hvorefter du i venstre side kan filtrere søgningen ved at krydse de forskellige felter af, så du fx kun ser videoer om Lightroom.

Er du ude efter en bestemt indholdstype, fx Actions & presets, Apps eller Videoer, kan du vælge dem i menubjælken øverst.

Jeg kommer ikke til forsiden på Fordelszonen

Nogle få brugere kan komme ud for, at de rammer en artikel i stedet for forsiden af Fordelszonen. 

Det skyldes en midlertidig fejl, der på et tidpunkt ramte Fordelszonen, hvor forsiden ikke blev vist, men browseren vil stadig gå direkte til en artikel. Det kan du ændre ved at tømme browserens såkaldte cache i browserens indstillinger. 

I fx Google Chrome trykker du på de tre prikker øverst i højre hjørne og vælger Flere værktøjer og Ryd browserdata. Fjern alle markeringer undtagen den ved Cachelagrede billeder og filer, og klik på Ryd browserdata. Efterfølgende rammer du igen forsiden, når du går til digitalfoto.dk/fordelszonen.

Hvordan henter jeg indhold i Fordelszonen?

For at afspille en video, hente et program, se testbilleder og lignende skal du klikke på den grønne Hent-knap. Normalt skal du være logget ind med en brugerprofil og have et abonnementsnummer for at få adgang til indholdet. Er du ikke logget ind, bliver du bedt om at gøre det eller at oprette en brugerprofil, når du klikker på den grønne knap.

Hvordan logger jeg ind?

Klik på det lille ikon med en person eller på Login øverst i højre hjørne, og indtast din e-mailadresse og adgangskode.

Hvordan opretter jeg en profil?

Klik på det lille ikon med en person eller på Login øverst i højre hjørne. Vælg så Opret profil, og indtast dine oplysninger.

Jeg kan ikke finde min adgangskode

Klik på det lille ikon med en person eller på Login øverst i højre hjørne, og prøv at logge ind. Virker det ikke, så klik på Har du glemt din adgangskode? Indtast din e-mailadresse, så sender vi en e-mail med et link, hvor du kan indtaste en adgangskode.

Jeg har abonnement, hvorfor har jeg så ikke adgang til indholdet?

Du skal oprette en profil på vores hjemmeside, for at vi kan registrere dig som bruger. Brug gerne samme e-mailadresse, som da du oprettede dit abonnement. På den måde kan vi se, at din brugerprofil har et abonnementsnummer.

Jeg får at vide, at jeg ikke er abonnent, men det er jeg. Hvorfor?

Det betyder, at dit abonnementsnummer ikke er tilknyttet din brugerprofil. Når du er logget ind, klikker du på knappen med dit navn øverst til højre. Nu kan du klikke på Ændre profil og indtaste abonnementsnummeret, som du gemmer i profilen. Nu har du fuld adgang.

Hvor finder jeg mit abonnementsnummer?

Du finder det ticifrede abonnementsnummer på dit indbetalingskort.

Jeg har stadig problemer, hvad gør jeg?

Du kan kontakte vores kundeservice online ved at klikke her. Du logger dig ind ved at indtaste dit ticifrede abonnementsnummer og dit postnummer.

Du kan også kontakte kundeservice telefonisk på 39 10 30 63.
Åbningstiderne er:

Mandag til torsdag kl. 9.00-16.00
Fredag kl. 9.00-14.30

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...