Mand kigger på computerskærm

Nu kan du snart hente løs i Fordelszonen, men kun i en kort periode.

Glæd dig: Vi låser op for 35 af de mest populære ting i Fordelszonen

Torsdag den 8. december 2022 fjerner vi låsen på det mest populære indhold i Fordelszonen, så du frit kan hente e-bøger, hjælpeguider og se videoer.

1. december 2022 af Kristoffer Engbo

Fordelszonen er vores digitale univers for abonnenter på Digital FOTO, hvor du kan hente masser af e-bøger, lommeguider og programmer og se masser af videoer på dansk om billedbehandling og kamerateknik. Indholdet er normalt låst, så man skal logge ind og være abonnent for at hente og se det.

Nu låser vi dog snart op for en masse populært indhold i en kort periode. Fra torsdag den 8. december klokken 10.00 kan du hente løs af blandt andet e-bøger og se masser af videoer. Du har hele weekenden til at boltre dig i Fordelszonen, inden vi lukker igen mandag morgen den 12. december 2022.

>Læs også: Derfor skal du kende disse 5 brændvidder

Når det går løs, kan du bare besøge Fordelszonen og tage for dig – du skal hverken logge ind, registrere dig eller oprette en bruger.

Du vil blandt andet kunne hente nogle af vore populære lommeguider. Der er fx lommeguider til alle de store kameramærker med de vigtigste indstillinger.

Lommeguide til Sony

Lommeguiderne er lavet, så du selv kan printe dem, klippe dem ud og lægge demi fototasken eller pungen.

Vi gør en række af vores e-bøger tilgængelige. Du vil blandt andet kunne hente vores komplette begynderguide, der hjælper dig med alt det grundlæggende til fotografen. Der er også e-bøger, der gør dig stærkere til billedbehandling, hjælper dig til at få bedre billeder med telefonen og meget mere.

E-bog med tips til at få det bedste ud af mobilkameraet

Du vil blandt andet kunne hente vores e-bog med tips til at få flotte billeder med din telefon.

Vi har masser af videoer med inspiration, billedbehandling og kamerateknik liggende i Fordelszonen, og fra den 8. december kan du fx se hele Kameraskolen, der består af ni moduler, hvor vi gennemgår knapper og funktioner i dit kamera.

Vi ses torsdag den 8. december!

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...