Gratis webinar: 20 tips der gør Lightroom meget bedre

Efter en velfortjent juleferie er Digital FOTO tilbage med et nyt webinar torsdag den 27. januar klokken 16. Det er gratis at deltage, og alle tilmeldte får denne gang en særlig gave.

17. januar 2022

Emnet for det første webinar i det nye år er billedbehandlingsprogrammet Lightroom. 

Det er et af de mest udbredte programmer, bruges af alt fra begyndere til professionelle, og det kan virkelig løfte dine billeder til et nyt niveau og give dig styr på hele din fotosamling.

Du skal tilmelde dig webinaret for at deltage. 

TILMELD DIG HER! 

Det får du til webinaret

I webinaret viser vi arbejdsgangen i Lightroom fra importeringen af billeder til redigering, print, de sidste nye nyheder og meget andet. Undervejs viser vi 20 ting i Lightroom, som mange ikke kender, og som gør programmet og dine billeder endnu bedre.

Webinaret er gratis, og alle, der tilmelder sig, får tilsendt en gave, når webinaret er slut. 

Webinarets værter er Kristoffer Engbo og Klaus Nygaard, der tilsammen har mere end 30 års erfaring med Lightroom, og du får som altid i vores webinarer mulighed for at stille spørgsmål og kommentere undervejs i chatten.

> Du skal tilmelde dig her for at se med!

En særlig gave til alle deltagere

Gaven består af en værdikode, der giver 50 % på vores store komplette online Lightroom-kursus, hvor du kan lære alt om programmet og få alle nuancer med.

Kurset består blandt andet af 15 lektioner med videoer, billedeksempler og undervisning. I kurset indgår også fire e-bøger, og efter hvert modul kan du teste din viden på en sjov og underholdende måde.

Kurset koster 239 kroner for abonnenter og 299 for andre. Med værdikoden får du oven i købet kurset til halv pris. Det er selvfølgelig muligt at deltage gratis i webinaret uden at købe det komplette kursus.

> Læs mere om kurset her

Hvad er et webinar?

Et webinar er en direkte udsendelse, der bliver holdt via internettet. Du kan se og høre værterne, men ingen kan se eller høre dig.

Du kan til gengæld skrive kommentarer, som alle andre kan se, og så kan du stille spørgsmål i kommentarfeltet.

Det er gratis at deltage i webinaret. Du skal registrere dig med navn og e-mail for at deltage, og du kan tilmelde dig allerede nu.

TILMELD DIG HER!

Og bare rolig - du får selvfølgelig en reminder på dagen, så du ikke glemmer at deltage d. 27. januar kl. 16. 

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...