© Digital FOTO

Kend dit kamera - Del 3: Du kan stadig nå at være med

Masser af fotoentusiaster deltog i webinaret Kend dit kamera - Del 1 og 2, og du har stadig mulighed for at komme med til Del 3. Se de to første webinarer her, og tilmeld dig det sidste webinar, der gør dig til en endnu bedre fotograf.

24. februar 2021

Kig med bag kulisserne, og stil spørgsmål, når vi sender live direkte fra Digital FOTOs redaktion i webinarserien Kend dit kamera. 

Denne gang handler det om kamerateknik, og som noget helt nyt har vi delt det op i tre webinarer, så vi har tid til at komme i dybden.

Vi sendte første del fredag den 22. januar, hvor vi gennemgik alle kameraets grundlæggende funktioner, så du kunne få styr på hele basispakken. Anden del blev sendt d. 11. februar, og her gennemgik vi de mere avancerede funktioner i dit kamera. 

Du kan stadig nå at tilmelde dig det sidste webinar, der sendes den 1. marts kl. 16:00.

> Tilmeld dig Kend dit kamera Del 3 her!

Det er en god idé at se optagelsen af webinaret Kend dit kamera - Del 1 og 2, inden du deltager i Del 3. Der får du nemlig styr på både de grundlæggende og mere avancerede indstillinger i kameraet. 

Optagelserne af de to webinarer finder du lige her: 

Det lærer du til Kend dit kamera - Del 3

I Kend dit kamera - Del 3 handler det om, hvordan billederne gemmes i forskellige formater, farverum, bitdybder med mere, og hvordan du bedst får dem importeret til billedbehandlingen på computeren.

Der er også ting, man kan indstille på sit kamera, som man lige så godt kan justere på i ro og fred, når man er kommet hjem. Dem gennemgår vi selvfølgelig.

Vi viser også eksempler på, hvordan du får billederne helt op at ringe i redigeringen.

Tilmeld dig Kend dit kamera - Del 3 her!

Medvært Kristoffer Engbo er fotografen bag dette billede. Udenfor fandt han en blomst, der stod op ad en kedelig mur, men med den store blænde kunne han udviske baggrunden fuldstændig, og med en lukkertid på 1/2500 lykkedes det at fryse blomsten, selv om det blæste.

© Digital FOTO

Hvad er et webinar?

Et webinar er en direkte udsendelse, der bliver holdt online. Du kan se og høre værterne, men ingen kan se eller høre dig.

Du kan til gengæld skrive kommentarer og stille spørgsmål, som alle andre kan se, undervejs.

Det er gratis at deltage i det sidste webinar, som gør dig til en bedre fotograf. 

Tilmeld dig tredje del lige her! 

Du modtager selvfølgelig en påmindelse på dagen. 

Efter live-udsendelsen får du desuden tilsendt optagelser af webinaret, så du kan se det, når det passer dig. 

NB: Det er en god idé at se optagelsen af webinaret Kend dit kamera - Del 1+2, inden du deltager i Del 3.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...