© Digital FOTO

Gratis webinar: Kend dit kamera del 1-3

Nu giver vi dig en enestående mulighed for at udnytte dit kamera optimalt og få endnu flottere billeder. Meld dig til tre gratis webinarer, og bliv en bedre fotograf.

13. januar 2021

Kig med bag kulisserne, og stil spørgsmål, når vi sender live direkte fra Digital FOTOs redaktion. Denne gang handler det om kamerateknik, og som noget helt nyt deler vi det op i tre webinarer, så vi har tid til at komme i dybden.

Vi sender første gang fredag den 22. januar. Anden del kommer torsdag den 11. februar, og tredje og sidste del er 1. marts. 

TILMELD DIG DE TRE WEBINARER HER!

Alle tre webinarer sendes direkte klokken 16. 

Vi skal nok sørge for at sende dig en påmindelse, så du ikke går glip af denne helt specielle mulighed. Det er gratis at deltage. Når du tilmelder dig det første webinar, bliver du automatisk tilmeldt del 2 og 3. 

I det første webinar gennemgår vi alle kameraets grundlæggende funktioner, så du får styr på hele basispakken. Selv om du har fotograferet i længere tid, tør vi godt love, at vi kommer med et par gode tips, og til dig, der ikke er så øvet, er der også masser af god viden.

Medvært Kristoffer Engbo er fotografen bag dette billede. Udenfor fandt han en blomst, der stod op ad en kedelig mur, men med den store blænde kunne han udviske baggrunden fuldstændig, og med en lukkertid på 1/2500 lykkedes det at fryse blomsten, selv om det blæste.

© Digital FOTO

Du bliver en bedre fotograf

I anden del gennemgår vi de mere avancerede funktioner i kameraet, men vi lover at få alle med, så uanset dit niveau er du meget velkommen.

Vi tager også billedeksempler med, der viser, hvor stor en forskel det gør, når man bruger de forskellige kamerafunktioner og knapper på den rigtige måde.

I tredje del handler det om, hvordan billederne gemmes i forskellige formater, farverum, bitdybder med mere, og hvordan du bedst får dem importeret til billedbehandlingen på computeren. 

Der er også ting, man kan indstille på sit kamera, som man lige så godt kan justere på i ro og fred, når man er kommet hjem. Dem gennemgår vi selvfølgelig.

Vi viser også eksempler på, hvordan du får billederne helt op at ringe i redigeringen.

Hvad er et webinar?

Et webinar er en direkte udsendelse, der bliver holdt online. Du kan se og høre værterne, men ingen kan se eller høre dig.

Du kan til gengæld skrive kommentarer og stille spørgsmål, som alle andre kan se, undervejs.

Det er gratis at deltage i alle tre webinarer, som tilsammen gør dig til en bedre fotograf. 

Tilmeld dig de tre webinarer lige her! 

Du modtager selvfølgelig en påmindelse på dagen. Når du tilmelder dig det første webinar, bliver du automatisk tilmeldt Kend dit kamera - Del 2 og 3. 

Efter live-udsendelsen får du desuden tilsendt optagelser af webinarerne, så du kan se dem, når det passer dig. 

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...