På webinaret kan du blandt andet høre om isbjørnenes levevilkår fortalt af fotograferne Melissa Schäfer og Fredrik Granath. (Billedet her er ikke taget af de to fotografer).

© Shutterstock

Gratis webinar med 5 store naturfotografer

Nu har du en enestående mulighed for at møde et stærkt hold af prisbelønnede fotografer. De står klar til at fortælle om deres arbejde med dyr, natur, klima og selvfølgelig fotografering.

6. december 2022 af Klaus Nygaard

Webinaret foregår mandag den 12. december fra kl. 15 og er arrangeret af Sony. De har inviteret fem af deres tilknyttede fotografer, kaldet Sony Wildlife Explorers, til at holde spændende foredrag, vise flotte billeder og fortælle gode historier.

Blandt de fem naturfotografer er legenderne Staffan Widstrand og Magnus Lundgren fra Sverige, der vil fortælle om deres arbejde med at fotografere i henholdsvis skoven og i havet. Melissa Schäfer og Floris Smeets er blandt de andre navne, der er med på webinaret.

Det er gratis at deltage, og du kan se programmet for hele webinaret, der foregår på engelsk, herunder.

Tilmeld dig her

De to naturfotografer Staffan Widstrand og Magnus Lundgren har tidligere lagt vejen forbi Digital FOTO og chefredaktør Klaus Nygaard.

© Digital Foto

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...