Landskab og fotografer i Island

Hvert år rejser omkring to millioner turister til Island, og rigtig mange af dem har kamera med. Vi tog en tur nordpå for at finde ud af, om landskaberne kan leve op til al den opmærksomhed. 

© Digital FOTO

Nyt blad: Tag med os til Island på fototur og mød kongen af landskaber

I Digital FOTO nr. 9/2020 er vi taget til fotografernes favoritø, Island, for at finde ud af, om den lever op til hypen. Vi har også mødt den garvede landskabsfotograf Gary Hart, og så viser vi, hvordan du klarer fotoferien helt uden computer.

3. juni 2020 af Sarah Marie Winther

Årets niende udgave af Digital FOTO står i landskabets tegn. Vi har nemlig været på Island med rygsækken fuld af kameraudstyr for at finde ud af, om landskaberne deroppe lever op til al den hype, de har nydt godt af i årevis.

I den store reportage kan du læse om de steder, der imponerede os mest, de udfordringer, vi rendte ind i undervejs, og det ekstragrej, vi brugte til at få landskaberne til at stråle endnu mere. 

Fotografen her var rejst hele vejen fra New York til Island og var meget tilfreds med udbyttet. 

Mød landskabernes mester

Du kan også læse et stort interview med den verdenskendte fotograf Gary Hart. Hart har i mere end fire årtier indtaget de amerikanske nationalparker med sit kamera, og pladserne på hans workshops bliver revet væk.

I Digital FOTO 9/2020 kommer du med den garvede fotograf på optagelse, og han afslører hemmelighederne bag sine spektakulære landskabsbilleder.

Du kan også se Harts foretrukne gear og selvfølgelig masser af hans pletskud. 

Gary Hart er vild med månen - og vil gerne så tæt på som muligt. Dette billede af fuldmånen over Valley View er skudt på 900 mm. 

Det får du også i Digital FOTO 9/2020

  • Få billederne i top på farten - helt uden computer
  • Fuld fart over feltet - guide til hæsblæsende actionmotiver
  • Kurser i Lightroom og Photoshop 
  • Læserskud
  • Brevkassen
  • Anmeldelser
  • Digital FOTO nørder: ISO

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...