Hvilke produkter er årets bedste?

Du får overblikket over, hvilke kameraer, objektiver og gadgets der var bedst i 2022. 

© Shutterstock

Nyt blad: Vi kårer årets bedste kameraudstyr

I Digital FOTO 18/2022 kårer vi de bedste produkter fra 2022. Du får overblikket over, hvilke kameraer, droner og stativer, der var de bedste. Vi har også talt med actionfotografen Kaisa Tiivel, der er mester i at fange de perfekte splitsekund.

17. november 2022 af Redaktionen

Årets bedste

Vi har haft næsten 200 stykker fotogrej i hænderne i løbet af det seneste år, og nu er det tid til at fejre de bedste, vi har testet og anmeldt.

Pakkeposten har travlt med at levere udstyr på Digital FOTOs adresse. Ugentligt kommer der kameraer, fototasker, stativer, blitz, objektiver og andre spændende ting ind på redaktionen klar til at blive anmeldt eller deltage i en test mod andre produkter.

Nu skal vi fejre alle fotoprodukterne, når vi udvælger de bedste, vi har testet og anmeldt i løbet af det seneste år, i en række kategorier. 

Læs, hvilke produkter der scorer topkarakter i Digtal FOTO 18/2022.

DJI Mavic 3.

I testen kigger vi også nærmere på, hvilke gadgets der har været de bedste i 2022. 

© Shutterstock

Hæsblæsende action i Voss

Når verdens vildeste sportsudøvere jagter adrenalinsuset, står Kaisa Tiivel klar til at fange de intense og nervepirrende øjeblikke med ultrahurtige lukkertider.

Kaisa Tiivel er 32 år og oprindelig fra Estland, men de seneste 15 år har hun boet i Norge. ­I 2018 flyttede hun til byen Voss – Norges adrenalinhovedstad – hvor hun fandt vej ind i ek­stremsportens verden. I dag lever Kaisa af at være action- og bryllupsfotograf og er Focus Nordic-­ambassadør. 

Vi har talt med Kaisa om hendes fem vildeste oplevelser med bl.a. skydiving, kajak og ski.

Kaisa Tiivel foto af mand i kajak.

Langs floden Raundalselven har flere af vandfaldene fået øgenavne som fx “Nose Breaker” på grund af de mange brækkede næser, de dybe fald forårsager.

© Kaisa Tiivel

Her er de bedste fotogaver til fotografen

December kan føles lang, når nogle af årets største fotooplevelser ligger gemt under juletræet.

Vi har fundet de bedste gaveidéer, der med garanti vækker en barnlig glæde hos fotografen.

Vi har både fundet de bedste bløde og hårde pakker, så kender du en, der skal forkæles, så læs med i Digital FOTO 18/2022. 

Mangler du selv idéer til gaveønsker, så er der lige så meget inspiration at hente. 

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...