Webinar få det bedste ud af dit kamera Digital Foto
Webinar-kamera-digitalfoto

Digital Foto holder atter igen Webinar - og du kan komme med!

Nyt webinar: Få det bedste ud af dit kamera

Alle kan se med, når vi sender live fra redaktionen den 30. juni klokken 16. Denne gang gennemgår vi kameraets vigtigste funktioner, der kan give dig bedre billeder.

22. juni 2022

Du kan blive klogere på, hvordan dit kamera fungerer, og hvordan du får det optimale ud af det, når vi torsdag den 30. juni sender live fra redaktionen mellem klokken 16 og 17.

Tilmeld dig webinaret her!

Tag kontrol med dit kamera

I webinaret gennemgår vi kameraets vigtigste funktioner og knapper og viser, hvordan du udnytter dem til at få bedre fotos.

Når du tager billeder, kan du nemlig gøre det på den helt nemme måde og stille kameraet på Auto. Så skal du udelukkende pege kameraet i den rigtige retning og trykke på knappen. Du siger dog farvel til alle muligheder for at påvirke, hvordan billedet bliver.

I webinaret viser vi, hvordan du kan tage mere kontrol med kameraet, så du blandt andet kan fryse eller sløre hurtige bevægelser, styre hvor skarp eller uskarp baggrunden skal være, og så du kan sikre den optimale skarphed.

Vi kommer med tips til indstilling af lukkertid, blænde, ISO og andre vigtige ting til en række forskellige motivtyper, og så viser vi dig, hvordan du kan kontrollere fokus på en helt ny måde. Der er noget at komme efter for både begyndere og de mere erfarne.

Alle kan se med

Alle er velkomne til at se med – også dem, der ikke abonnerer på Digital FOTO. Faktisk har vi i webinaret en særlig overraskelse til dem, der IKKE har et abonnement.

Uanset om du er abonnent eller ej skal du bare tilmelde dig her for at se med, så sørger vi også for at sende dig en reminder, så du ikke glemmer at deltage d. 30. juni kl. 16.

Værter på webinaret er Digital FOTOS chefredaktør Klaus Nygaard og vores tekniske redaktør Kristoffer Engbo.

Hvad er et webinar?

Et webinar er en direkte udsendelse via internettet. Du kan se og høre værterne, men ingen kan se eller høre dig.

Du kan til gengæld skrive kommentarer og stille spørgsmål undervejs, som alle andre kan se. Du skal registrere dig med navn og e-mail for at deltage, og du kan tilmelde dig allerede nu.

Har du ikke mulighed for at være med, når vi sender live, kan du stadig tilmelde dig og se webinaret på et andet tidspunkt. Efter webinaret får alle tilmeldte tilsendt en e-mail med et link til at se eller gense webinaret efterfølgende.

> Tilmeld dig nu!

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...