Webinar canon kamera

Så er der nyt Webinar på trapperne - og du kan komme med!

© Digital Foto

Nyt webinar: Få endnu mere ud af dit Canon-kamera

Vær med i årets sidste webinar tirsdag den 29. november klokken 16-17. Denne gang er emnet Canons kameraer, hvor vi går i dybden med funktioner, knapper og de mange spændende teknologier, der kan give dig bedre billeder. Alle er velkomne – også dem der ikke bruger Canon.

10. november 2022 af Redaktionen

Tag kontrol over dit kamera

Når vi laver webinarer, skriver artikler og producerer videoer, er det altid vores ambition at ramme alle kameramærker. Vi omtaler og tester kameraer, objektiver osv. med en 100 % uafhængig tilgang på vegne af vores læsere og seere.

Dog kan vi ikke altid ramme bredt og samtidig komme ordentligt i dybden, så i dette webinar går vi helt nye veje og fokuserer udelukkende på ét mærke.

Vi har her første gang valgt Canon, fordi det er det mest benyttede mærke blandt vores brugere. Har man et andet mærke i kameratasken, vil man stadig kunne få et udbytte af webinaret, og vi har også planer om at lave webinarer, der går i dybden med flere andre mærker.

Hvornår er det?

Den 29. november kl. 16 sender vi direkte fra Digital FOTOs redaktion, og vi får besøg af Martin Elnebo, der er produktspecialist hos Canon. Han vil blandt andet fortælle om de forskellige modeller, prisklasser og systemer. Vi vil også vise, hvordan Canons kameraer fungerer i forhold til knapper, indstillinger og menuer, så du kan blive endnu klogere på dit udstyr og udnytte det til at tage bedre billeder.

Kristoffer Engbo, der er teknisk redaktør på Digital FOTO, vil også vise, hvordan han indstiller kameraet til bl.a. portrætter, landskaber og sport. Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Ikke mindst når det gælder autofokus, er der gang i en vild udvikling hos alle mærker. På webinaret vil Martin Elnebo fortælle, hvordan kunstig intelligens kan hjælpe dig til at tage billeder, hvor fokus ligger de helt rigtige steder i motiverne. Vi kommer også ind på de fordele, der er i de spejlløse kameraer frem for de traditionelle spejlrefleksmodeller.

Tilmeld dig her!

Alle kan se med

Alle er velkomne til at se med – også dem, der ikke abonnerer på Digital FOTO. 

Uanset om du er abonnent eller ej skal du bare tilmelde dig her for at se med, så sørger vi også for at sende dig en reminder, så du ikke glemmer at deltage d. 29. november kl. 16.

Værter på webinaret er Digital FOTOS chefredaktør Klaus Nygaard og vores tekniske redaktør Kristoffer Engbo.

Hvad er et webinar?

Et webinar er en direkte udsendelse via internettet. Du kan se og høre værterne, men ingen kan se eller høre dig.

Du kan til gengæld skrive kommentarer og stille spørgsmål undervejs, som alle andre kan se. Du skal registrere dig med navn og e-mail for at deltage, og du kan tilmelde dig allerede nu.

Har du ikke mulighed for at være med, når vi sender live, kan du stadig tilmelde dig og se webinaret på et andet tidspunkt. Efter webinaret får alle tilmeldte tilsendt en e-mail med et link til at se eller gense webinaret efterfølgende.

> Tilmeld dig nu!

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...