Slip for irriterende ledninger én gang for alle med trådløse in-ear høretelefoner

Med Digital FOTOs nye trådløse in-ear høretelefoner undgår du store hovedtelefoner og hængende kabler, der generer i hverdagen. Du opnår en stor bevægelsesfrihed, og samtidig går du ikke på kompromis med lydoplevelsen.

15. januar 2020

Med Digital FOTOs nye trådløse in-ear høretelefoner undgår du store hovedtelefoner og irriterende ledninger, der generer i hverdagen.

Du opnår en stor bevægelsesfrihed, og samtidig går du ikke på kompromis med lydoplevelsen.

Den gode, støjreducerende pasform sikrer, at du kan nyde musikken uden at skulle bekymre dig om baggrundsstøj fra for eksempel vind og vejr.

Lige nu kan du få et par trådløse in-ear høretelefoner i stilrent design sammen med 2 numre af Digital FOTO for kun 59 kr. + porto og ekspedition.

De trådløse in-ear høretelefoner løber ikke tør for strøm 

De stilrene, funktionelle høretelefoner kommer i et lækkert etui, der passer perfekt i lommen eller tasken. 

Når du kommer de trådløse in-ear høretelefoner i etuiet, begynder de automatisk at oplade. Du kan oplade høretelefonerne på kun 1 time, og herefter holder de strøm i op til 5 timer. 

Første gang du bruger de trådløse in-ear høretelefoner, skal du forbinde dem til din telefon med Bluetooth. Herefter registrerer din telefon selv høretelefonerne, når du kommer dem i ørerne. 

Værdien af de trådløse in-ear høretelefoner er 349 kr., men de kan blive dine sammen med 2 numre af Digital FOTO for kun 108 kr. inklusiv porto og ekspedition. Se tilbuddet lige her!

De trådløse in-ear høretelefoner kommer med et smart etui, der oplader høretelefonerne, så snart du kommer dem i. 

Få krystalklar lyd uden forstyrrelser 

Pasformen og designet på de trådløse in-ear høretelefoner sikrer, at du ikke bliver forstyrret af andre lyde, men kan koncentrere dig om at nyde musikken eller en podcast. 

> Vidste du, at Digital FOTO også har en podcast? Find den gratis her!

Der kommer også tre forskellige størrelser ørepropper med i købet, så du er helt sikker på, at de trådløse høretelefoner passer til lige præcis dine ører. 

Hvis du modtager et opkald, mens du har de trådløse in-ear høretelefoner i ørerne, kan du let besvare opkaldet uden at fumle med din telefon - du kan blot bruge de intelligente touch-knapper på høretelefonerne. 

Disse knapper kan du også bruge til for eksempel at skifte sang eller pause musikken eller podcasten. 

> Vil du have et par af de lækre trådløse in-ear høretelefoner? De kan blive dine sammen med to numre af Digital FOTO for kun 108 kr. inklusiv porto og ekspedition. 

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...