målmand i hop


5 fodboldfotos vi gerne ville have taget

Det er tid til EM i fodbold. Her er 5 ikoniske fodboldøjeblikke, vi gerne ville have fotograferet.

8. juni 2016

Om lidt går EM i gang. Danmark er desværre ikke med, men der er forhåbentlig stadig en masse gode oplevelser og spektakulære fotoøjeblikke i vente. Her har vi samlet fem historiske fodboldøjeblikke, hvor vi ville ønske, vi selv havde været på pletten med et kamera.

1. Da Maradona lavede “Guds hånd”

Et øjeblik, som mange fodboldelskere husker, og det ville da ikke have været dårligt at være på stadion og fange det ikoniske øjeblik.

2. Da Elkjær tabte shortsene

Billedet af Preben Elkjærs iturevne findes på både mange forsider og nethinder, og kunne man selv have fanget det søgeren, havde det været endnu federe. Find kigget til rumpetten på 0.31 i videoen her.

3. Da David Beckham reddede England

Beckham sendte i 2001 England til VM med et flot frisparksmål tre minutter inde i overtiden på godt 27 meters afstand, og vi ville ønske, vi havde fanget både skuddet, målet og tilskuernes reaktion på én gang.

4. Da Higuita lavede det berømte skorpionspark

Det var aldrig set før, da den colombianske målmand Rene Higuita spektakulært parerede bolden med fødderne i en håndstand i 1995. Men sikke et sekund af fastfryse.

5. Da Danmark tog EM-guldet

Uden tvivl ville gerne have haft søgeren for øjet, da Danmark sensationelt tog guldet i 1992. Om det så var til første eller anden scoring, Christoftes sejrshop, Schmeichels råb eller løftet af pokalen, er underordnet.

Skal du selv ud og fotografere fodbold eller anden sport i løbet af sommeren, så er der hjælp at hente i disse tips til sportsfotografering

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...