Lær alt om at tage billeder med et action kamera

Lær at tage billeder spækket med action

Bliv en mester til at tage billeder fyldt med bevægelse og action. Vi har samlet både guider og anmeldelser, der hjælper dig godt på vej til at blive en mester til at fange de actionfyldte øjeblikke, hvor biler suser forbi, eller poderne leger i poolen.

29. marts 2015

Fang racerbilen, der suser forbi, eller forevig podernes første udspring fra en vippe. Billeder rige på action og bevægelse kan i den grad fascinere, men de kan være svære at få i kassen. Vi hjælper dig med at blive bedre til at fange de gode actionbilleder med en stribe gode guider. Oven i hatten har vi hivet grundige anmeldelser af action kameraer frem fra gemmerne, så du har det helt rigtige udstyr til opgaven.

Tag flotte sportsbilleder

Familie og venner vil elske dig for at tage sportsbilleder af dem fyldt med fart og drama. Det er sjovt, men du skal lære at trimme nye autofokussystemer til opgaven og kende din lukkertid, inden de knivskarpe skud kommer i kassen.

Læs mere her

Ny vej til perfekte actionfotos

Det er langt lettere at fange det helt rigtige øjeblik, når du optager film og nupper et billede fra videooptagelsen. Kameraet skyder op til 60 billeder i sekundet, og optager du i 4K, kan du printe plakater.

Få glimrende actionfoto

Stortest af action kameraer

Hvis du skal fotografere ude, hvor tingene for alvor sker – ved koralrevet, i sne- eller sandstormen – så har du brug for et hårdført kamera. I vores test viser hverken pris eller specifikationer, hvilket der er bedst, men det har vi et klart bud på.

Læs mere her

Perfekte fotos under vandet

Skal du tage billeder under vand, er der nogle ting, som er vigtige at overveje, inden du går i gang. Her får du tips til at får flottere undervandsfotos.

Lær at tage perfekte undervandsfoto her

5 tips til gode fodbold-fotos

Vil du også forevige sønnens eller datterens store triumfer på fodboldbanen? Her får du fem tips, der giver dig bedre billeder, når du fotograferer en fodboldkamp.

5 tips til gode fodboldbilleder

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...