Bliv en stjerne til gadefotografi

Den danske, prisbelønnede fotograf Klaus Holsting arrangerer nu kurser i Berlin, hvor du får indblik i de bedste teknikker til by- og gadefotos.

17. april 2015

At fotografere fremmede mennesker er vanskeligt for de fleste, og det er en af de største udfordringer ved fotogenren gadefotografi – eller street photography. Det bliver omdrejningspunktet for et nyt fotokursus med den danske fotograf Klaus Holsting ved roret. Klaus Holsting har blandt andet markeret sig som pressefotograf ved både Politiken og Dagbladet Information.

Berlin er valgt som location på grund af byens fantastiske historie, den venlige rummelighed, der møder en, når man færdes i byens gader. Her er intet redskab bedre end kameraet til at åbne og forstå en by. Og ingen by er mere fotogen end Berlin. Med base hos den berlinske fotoskole Neue Schule für Fotografie tæt på Alexander Platz, vil man blandt andet lære, hvordan man tager styringen i situationen, og kommer tæt på mennesker, man gerne vil fotografere. Desuden vil der være fokus på emner som lys, komposition og teknik. Der afholdes to kurser af fem dages varighed. Et fra den 4. til 9. august og et fra den 11. til 16. august. Prisen for et kursusforløb er 500 Euro. Du kan læse mere om kurset her.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...