Kamera på bord
Kamera på bord© depositphotos.com

Gode grunde til at få opsat fibernet i dit fotostudie

Fibernet er ikke kun det sikre valg til det private hjem, men også til fotostudiet og andre erhvervslokaler. Her gennemgår vi, hvilke fordele der er ved at investere i fibernet som fotograf.

2. februar 2023 af Annoncør

Et velfungerende fotostudie skal ikke kun være lyst og rummeligt samt være udstyret med det bedste fotoudstyr. Der bør også være installeret hurtigt internet i studiet, så du opnår de bedste arbejdsrammer som selvstændig fotograf.

Nedenfor vil du blive præsenteret for en række gode grunde til at få opsat fibernet i dit fotostudie. Læs med, og bliv klogere på, hvorfor det er nødvendigt at have en hurtig og stabil internetforbindelse i studiet. 

Hurtig overførsel af billeder til nettet

Det kan tage lang tid at overføre billeder og videoer i høj opløsning til nettet. Filerne vil nemlig ofte være meget tunge, og der er en vis risiko for, at kvaliteten bliver reduceret i forbindelse med overførslen.

For at sikre hurtig overførsel af billeder til nettet uden tab af kvaliteten har du brug for fibernet. Så vil du nemlig kunne overføre billeder til f.eks. Dropbox eller WeTransfer på ingen tid. Dermed kan du spare en masse værdifuld tid, som du kan bruge på andre og sjovere opgaver. 

Giv dine kunder mulighed for at bruge hurtigt internet

Dine kunder skal føle sig hjemme og have det godt, når de besøger dit fotostudie. Dette kan du sikre på flere forskellige måder. Foruden at byde på en god kop kaffe eller en kold sodavand kan du tilbyde gratis trådløst internet. Med trådløst internet kan kunderne bruge lidt tid på at surfe online, mens de venter på, at det bliver deres tur til at få taget billeder. 

Send digitale fakturaer og svar på mails fra dit fotostudie

Er dit fotostudie også dit kontor, så er det alfa og omega, at dit internet er hurtigt og stabilt. Selvom det meste af dit arbejde foregår bag kameraet, så er der typisk også nogle opgaver, der skal ordnes på computeren. Det kan være ting som at lave og sende fakturaer, bogføre købsbilag, opdatere din hjemmeside og meget mere. Disse ting kan du hurtigt tage hånd om, hvis du vælger fibernet, da det vil sikre en hurtig og problemfri internetoplevelse. 

Stream serier og live tv mellem fotosessionerne

Er der ofte en halv eller hel time mellem de bookede fotosessioner, så kan du fordrive tiden ved at se et afsnit af din yndlingsserie eller måske live tv.

Du kan evt. sætte et fjernsyn op på væggen i dit fotostudie, så du kan se det på en stor skærm. Ved at bruge Chromecast eller en lignende løsning kan du med få klik på din smartphone eller tablet caste indholdet op på skærmen. Således er du sikret god underholdning, mens du venter på den næste kunde i fotostudiet. 

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...