© Shutterstock

Her er alt hvad du skal vide for at komme i gang med at fotografere

I e-bogen “Bliv en bedre fotograf - komplet begynderguide” guider vi dig til udstyr og alle de vigtigste kameraindstillinger, der sikrer flottere og skarpere billeder.

Med e-bogen “Bliv en bedre fotograf - komplet begynderguide” fra Digital FOTOs eksperter får du alt det, der skal til, for at du kan tage flotte fotos.

I e-bogen hjælper vi dig med at vælge det rigtige fotoudstyr, heriblandt kamera, stativ og billedbehandlingsprogram, og så gennemgår vi de tre faktorer, der påvirker eksponeringen, nemlig blænde, lukkertid og ISO.

Du får også overblik over kameraets vigtigste knapper, og så hjælper vi dig til at vælge det rigtige optageprogram, alt efter hvad du fotograferer. Vi kommer desuden igennem brændvidder og fokusmetoder, der kan sikre dig skarpere fotos.

Herunder kan du hente en smagsprøve med en oversigt over e-bogens indhold samt afsnittet, hvor vi fortæller, hvordan du bruger programmet lukkertidsprioritet.

E-bogen “Bliv en bedre fotograf - komplet begynderguide” er tilpasset, så du kan læse den på din telefon uden at zoome. Der er også indbygget navigation, så du nemt kan hoppe rundt mellem kapitlerne. E-bogen er på 104 sider.

Du kan hente e-bogen i Fordelszonen her.

Mange timers læsestof og inspiration

Er du interesseret i at se flere e-bøger, så skal du bruge et abonnement på Digital FOTO, men bare rolig, det er hverken dyrt eller besværligt. Lige nu kan du finde vores bedste tilbud her. Du kan altid opsige det igen, hvis det ikke er noget for dig.

Du får også får adgang til alt vores andet lækre indhold i onlineuniverset, Fordelszonen. Her kan du finde de bedste programmer til dit kamera til sikker download. Du finder derudover også en lang række artikler, guider og e-bøger, som du kan læse, når det passer dig.

Du kan også vælge at læse med i vores magasin-app Wype. Som abonnent kan du nemlig læse flere års udgaver af Digital Foto uden det koster ekstra.

Så kan du let og bekvemt tage os med på ferie, i sommerhuset eller i parken og blive klogere undervejs.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...