Læs også

Vildt vejr

Lær at skyde landskaber og makro

Nu kan du tage på kursus hos en af Digital FOTOs garvede naturfotografer og skribenter, Morten Hilmer, som lærer fra sig i kunsten at skyde landskabsbilleder og makrofotos.

Tag med naturfotografen Morten Hilmer på fotokursus i Fosdalen. I dagene 18-19.april undervises der i både landskabs- og makrofotografering, og temaerne vil både komme omkring teknik, komposition og udtryk.

Fotokurset i Fosdalen er skruet sammen, så det både rammer begynderen og den øvede. Er du nybegynder, vil du lære dit kamera at kende, og du vil lære at fotografere helt fra bunden. Er du øvet, og har du fotograferet i flere år, får du nogle mere avancerede teknikker at arbejde med, så dine billeder bliver løftet til et højere niveau. På dette fotokursus kommer vi til at arbejde med makro, landskabsfotografering og kreativ fotografering af former og detaljer i naturen.

Morten Hilmer underviser på kurset, og der er ti pladser. Prisen er 2900 kroner. Tilmelding hos Morten Hilmer på (+45) 23 84 66 31 og [email protected]

Hent den vedhæftede kursusbeskrivelse. Du kan også læse om Fosdalen på www.naturcenterfosdalen.dk fotokursusifosdalen_april.pdf

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...