Landskabsfotografen Mads Peter Iversen

I videoserien viser landskabsfotografen Mads Peter Iversen, hvordan du fanger ti fantastiske motiver i naturen.

© Mads Peter Iversen/Digital FOTO

Ny videoserie: Sådan fotograferer du 10 vilde naturfænomener

I en videoserie på ti afsnit viser en af Nordens dygtigste landskabsfotografer, hvordan du får fantastiske billeder af flotte fænomener som den blå time, Mælkevejen, nordlys og havet.

Mads Peter Iversen tager nogle af de mest fantastiske landskabsbilleder, vi har set, og er du abonnent, kan du nu lære at gøre ham kunsten efter.

Vi har nemlig overtalt ham til at lave videoserie i samarbejde med Digital FOTO, så du kan se, hvordan man tager billeder lig dem, der blæste os bagover.

Serien består af ti afsnit, og hvert af dem handler om ét naturfænomen, du kan opleve her i Norden.

Billede fra den blå time

I et af seriens afsnit kan du se, hvordan du får flotte billeder i den blå time. Her har Mads Peter Iversen blandet det varme kunstige lys med det kølige lys, når solen er under horisonten.

© Mads Peter Iversen

Få tips til de bedste kameraindstillinger

Mads Peter Iversen viser, hvordan og hvornår du finder de enkelte fænomener, og han kommer med gode råd til komposition.

Du får tips til udstyr og tilbehør, og så viser Mads Peter Iversen grundindstillinger, du kan bruge, og hvad du skal justere på, for at få flotte billeder i kassen.

Undervejs får du også tips til teknikker, der kan give nye muligheder i billedbehandlingen, og så kan du se en masse af hans vilde billeder.

Mælkevejen

Du kan blandt andet se, hvordan du får flotte billeder af Mælkevejen, og hvordan du får mere spændende kompositioner.

© Mads Peter Iversen

Sådan ser du videoserien

Den nye videoserie “De 10 vildeste naturfænomener” finder du i Fordelszonen, som er vores digitale univers til abonnenter.

Se “De 10 vildeste naturfænomener” her!

Er du abonnent, men har du endnu ikke login til Fordelszonen, er det hurtigt klaret. I Fordelszonen klikker du bare på knappen Login oppe til højre.

Vælg så fanebladet Registrer dig som bruger, og indtast navn, e-mailadresse og en adgangskode, som du selv vælger. Klik på Registrer dig som bruger.

Nu modtager du en e-mail med en firecifret kode. Indtast koden, og klik på Bekræft.

Når du prøver at afspille en video eller hente en fil, kan det være, at du bliver bedt om at indtaste dit abonnementsnummer. 

Nummeret finder du på indbetalingskortene fra os. Indtast det uden punktummer.

Rigtig god fornøjelse med videoserien. 

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...