Google Street View

Sjove billeder spottet på Google Street View

Google Street View kan være et ganske praktisk værktøj til at tjekke kvarteret, feriedestinationer og ruter, men hvis man går i detaljen dukker der nogle gange nogle helt fjollede billeder op.

9. marts 2016

Når Google sender bilen med 360 graders kamera på gaden for at lave flotte og detaljerede panoramabilleder til Google Street View, går det ikke altid helt efter planen.

En amerikansk kunstner har fundet en række sjove billeder, hvor personer mangler arme og ben, hunde har to hoveder og en enkelt kat med to ben.

Teknisk fejl med Googles kamera

Nogen vil måske mene, at Kyle Matthew F. Williams, som går under navnet keelayjams på Twitter, har haft for meget tid, når han har nærstuderet Street View og efterfølgende delt de bizarre billeder på nettet. Men billederne er i hvert fald ganske morsomme.

I nogle tilfælde skyldes billederne formentlig, at motivet har bevæget sig, mens billedet er blevet taget. Et fænomen, man også kan opleve, hvis man for eksempel skal lave panoramabilleder med sin smartphone. Præcis hvad årsagen er til de fjollede billeder, er dog uvis.

Here are some pretty good pictures I took visiting some international beaches on Google Maps pic.twitter.com/OCPH9lM4fQ

— Keelayjams (@keelayjams) February 10, 2016

Google Street View
Google Street View
Google Street View
Google Street View

Google Street View blev lanceret i en håndfuld større amerikanske byer tilbage i 2007. I 2010 introducerede Google muligheden for at virksomheder kan vise deres forretninger indefra med Streetview. I dag er størstedelen af verden dækket, med undtagelse af dele af Mellemøsten, nogle mindre øer i Stillehavet, en del lande i Afrika samt store dele af Mellemamerika.

Der har også tidligere været billeder fremme af fjollede situationer på Street View blandt andet en baby, som kravler rundt alene udenfor en Guccibutik, et lig på et gerningssted og en tiger på en parkeringsplads.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...