Magiske luftfotos af byer by night

Los Angeles, Las Vegas og San Francisco er allerede kommet i kassen under fotografen Vincent Laforets lufteventyr, hvor han skyder eminente nattebilleder af storbyer fra en helikopter. Næste stop er London, Berlin, Barcelona og Paris.

11. maj 2015

Den anerkendte og prisvindende fotograf og filmmager Vincent Laforet er kendt for at vende tingene på hovedet og tænke nyt, når det kommer til kunsten at skabe billeder. Denne gang har Laforet fået et helt nyt perspektiv på verden. Han er nemlig i gang med Project AIR, hvor han fra en helikopter foreviger verdens storbyer om natten.

“Jeg skyder omkring 5.000 billeder per flyvetur, men det afhænger af byen. Vi er i luften i cirka to-tre timer, og vi må skyde så meget, vi overhovedet kan, for det er dyrt at flyve,” fortæller Vincent Laforet, der sammen med sin assistent har al udstyr spændt fast til kroppen for at sikre, at intet falder ud af helikopteren.

Med et Canon EOS 1D X i hånden har Laforet skudt en række krævende og betagende luftfotos af amerikanske storbyer om natten, og nu er turen kommet til Europa. Project AIR rammer London den 12. maj, Barcelona den 18. maj, Berlin den 21. maj og Paris den 26. maj.

Læs mere på laforetair.com, hvor du også kan se en video fra projektet.

Foto: © 2015 Vincent Laforet

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...