Frække billeder af mænd i boudoir-stil

Dudeoir: Frække billeder af mænd i boudoir-stil

I nogle tilfælde er det helt sikkert en joke, når mænd smider tøjet og får taget sexede billeder i feminine poseringer. Ikke desto mindre dukker billederne op igen og igen. Stilen har fået navnet Dudeoir - som modspil til boudoir med afklædte kvinder.

1. august 2016

Siden fulgte en fotoserie i samme stil fra den canadiske fotograf. Denne gang med et landbrugstema, og igen blev billederne delt vidt og bredt.

Masika May har samlet en række af billederne i en dudeoir foto-kalender, hvor overskuddet går til forskning i sclerose i Canada. En sygdom, hendes mand lider af.

Den sexede skovhugger

Et andet kalenderprojekt, som også fik voldsom eksponering på de sociale medier er "The Whimsical Woodsman" af Chronicker Photography fra Arizona, USA.

Her drog fotografen i skoven med en letpålædt skovhugger og fik disse fantastiske billeder i kassen.

Nogle vil måske tænkte "kun i USA" - og det er nok heller ikke helt forkert. Men tendenser fra USA har det med at blive spredt til resten af verden med tiden...

Reklamebranchen følger med

Dudeoir-tendensen har også ramt reklamebranchen, og det virker som et klogt træk.

Det tyske bryggeri Bergedorfer Bier fik ihvertfald meget omtale med en reklamekampagne, hvor de brugte mandlige modeller, som præsenterede deres ølmaver på samme måde, som gravide kvinder viser maven frem.

Samme tankegang fik Reddit-brugeren DruishPrincess69, da hans gravide kæreste ikke ville stille op til gravidfotografering. Så gjorde han det bare selv.


Kopierer kendis-billeder

En lidt anden version af genren går ud på at kopiere kendte menneskers billeder med ekstra maskulint islæt - og et glimt i øjet.

Hos de australske designerne, Bondi Hipsters, er det blandt andet gået ud over Justin Bieber og Miranda Kerr.

Buzzfeed har desuden lavet denne interessante video, hvor de bad helt almindelige mænd stille op til en række "kopier" af kendte menneskers billeder. Én ting var at håndtere poseringerne og make-uppen, men den efterfølgende (til tider voldsomme) redigering af billederne kom bag på modellerne.

Vi kan af gode grunde ikke sige, om dudeoir er kommet for at blive. Men meget tyder på, at man når langt på sociale medier, hvis man skyder en mand i dametøj.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...