Kameraskolen giver dig fuld kontrol over dit kamera

Dit kamera er fyldt med avancerede funktioner og indstillinger, og i serien Kameraskolen kan du én gang for alle lære at udnytte det fuldt ud.

Nyere kameraer har masser af smarte funktioner, og de færreste har styr på dem alle. Det er ærgerligt, for når du kender funktionerne, kan du også tage bedre billeder.

I videoserien Kameraskolen viser vi, hvordan du bruger alle de vigtige funktioner. Dermed får du ikke alene bedre lys, flottere farver og flere skarpe billeder, men du kan også betjene dit kamera hurtigere, så du ikke går glip af vigtige billeder

I Kameraskolen får du mere end 50 videoer, der handler om hver sin funktion. Vi har inddelt dem i ni moduler med overordnede emner. I første modul gennemgår vi i hver sin video knapper og funktioner på de store kameramærker, og i løbet af Kameraskolen viser vi også funktionerne på de forskellige mærker. 

Uanset om du bruger fx Canon, Fujifilm, Nikon eller et andet mærke, kan du altså være med.

Herunder kan du se et afsnit fra Kameraskolen, hvor vi fortæller om blændeprioritet.

Kameraskolen

Du kan se hele Kameraskolen i Fordelszonen her.

© Digital FOTO

Mange timers læsestof og inspiration

Er du interesseret i at se resten af videoserien, så skal du bruge et abonnement på Digital FOTO, men bare rolig, det er hverken dyrt eller besværligt. Lige nu kan du finde vores bedste tilbud her. Du kan altid opsige det igen, hvis det ikke er noget for dig.

Du får også adgang til alt vores andet stærke indhold i onlineuniverset, Fordelszonen. Her kan du finde de bedste programmer til dit kamera til sikker download. Du finder derudover også en lang række artikler, guider og e-bøger, som du kan læse, når det passer dig.

Du kan også vælge at læse med i vores magasin-app Wype. Som abonnent kan du nemlig læse flere års udgaver af Digital Foto uden det koster ekstra.

Så kan du let og bekvemt tage os med på ferie, i sommerhuset eller i parken og blive klogere undervejs.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...