Backup med Ashampoo Pro 15

Ashampoo Backup Pro 15 er et godt backup-program til fotografen, da du bl.a. nemt kan gemme mange, store billedfiler.

© Shutterstock

Nyt blad: Hent dit eget brugervenlige backup-program

Backup er for mange lig med bekymringer og besvær, men det laver vi om på nu. I Digital FOTO 14/2022 kan du læse alt om Ashampoo Backup Pro 15, som du kan hente i Fordelszonen.

29. august 2022 af Redaktionen

Enhver fotograf bør have mindst én opdateret sikkerhedskopi af sine bileder, hvis uheldet er ude, og alle fotos går tabt. 

I Fordelszonen får du lige nu en fuld version af programmet Ashampoo Backup Pro 15, og i Digital FOTO 14/2022 viser vi dig, hvor nemt du kommer i gang.

Få flottere landskaber ved at bruge filtre

Ved hjælp af optiske filtre foran objektivet kan du forbedre dine fotos med langt højere kvailtet end i billedbehandlingen. 

Læs med i Digital FOTO 14/2022, og se, hvordan du får stærkere farver, bedre eksponeringer og flotte effekter.

Solnedgang.

Der findes mange forskellige filter, du kan sætte på dit objektiv. ND-filtret giver mulighed for at skyde med længere lukkertider i dagslys, så du fx kan sløre vandet i solnedgangen som her. 

© Shutterstock

Far og søns fantastiske fotorejser

Da Tommy og David Jervidal for 13 år siden stod over for et ubærligt tab og en knugende sorg, åbnedes en dør på klem, som blev begyndelsen på en uendelig rejse på tværs af generationer med kameraet som omdrejningspunkt.

I dag har Tommy og David været på mange fotorejser sammen. Se, deres fantastiske billeder og læs den livsbekræftende historie mellem far og søn.

Tommy og David Jervidal

Tommy og David har været på mere end otte fotorejser sammen. Sammen, har du fotograferet nogle flotte billeder.

© Tommy og David Jervidal

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...