Overfør fotos trådløst

Takket være udbredelsen af ny teknologi, som fx trådløse kameraer, er det nu lettere og billigere at sende fotos fra kameraet til computeren kabelfrit. Her får du de tre bedste løsninger.

6. oktober 2012

Hent hele artiklen og læs meget mere om, hvordan du overfører fotos trådløst.

Trådløs overførsel af billeder er kommet for at blive. Teknologien, der tidligere var forbeholdt de få, er ved at blive hvermandseje, og det bliver stadig lettere at have med at gøre. Fjernsyn, mobiltelefoner, mikrobølgeovne og en masse andre instrumenter benytter radiobølger for at fungere. Det gælder også Eye-Fi-hukommelseskort samt kameraer med trådløs overførsel af billeder. Eye-Fi-kortene har indbygget antenne, som muliggør den trådløse transmission, og selv om rækkevidden på omkring 20 meter ikke er overvældende, er det alligevel tilstrækkeligt for de fleste.

Vi har udvalgt tre brugbare løsninger til at overføre billeder nemt og hurtigt. Den simple løsning er kameraer med indbygget wi-fi, den praktiske er de populære Eye-Fi-kort, og den professionelle er avancerede trådløse transmittere til spejlreflekskameraet. I denne artikel kan du se, hvordan de enkelte løsninger virker, og hvilke fordele de hver især har, så du kan vælge den rette til dit behov. Det kræver blot et trådløst hjemmenetværk.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...