Ny drone: DJI Mavic Air 2

Mavic Air 2 optager video i HDR med sin indbyggede Quad Bayer-billedsensor. HDR-teknologien bliver brugt til at producere mere realistiske billeder.

© DJI

DJI Mavic Air 2: Perfekt til hobbyfotografen

DJI har lanceret kameradronen Mavic Air 2, der har en række forbedringer i forhold til sin forgænger. Den har blandt andet den bedste batterilevetid i hele Mavic-serien.

28. april 2020 af Christian Trant

Kameraet på Mavic Air 2 giver muligheden for at optage i 4K-videokvalitet med hele 60 billeder i sekundet og tage fotos med 48 mio. pixels.

Du kan også optage i slowmotion, og intelligente, indbyggede teknologier hjælper til med at analysere lysforholdene. Det giver langt færre under- og overeksponerede billeder.

Den 3-aksede gimbal minimerer rystelser og vibrationer under flyvningen, også når der sker små skift i vejr- og vindforhold.

Dronen styres via smartphone og fjernbetjening, og så har Mavic Air 2 en smart sensor, der kan registrere, hvis der er forhindringer forude. 

Mavic Air 2-dronen

Mavic Air 2 vejer 570 gram.

© DJI

Det er blevet nemmere at flyve med drone

Den nye drone har en forbedret rækkevidde, en længere batterilevetid på op til 34 minutter per opladning og en lang række nye optagefunktioner, alt sammen til samme lanceringspris som sin forgænger.

Desuden har DJI gjort dronen mere intelligent, så den er blevet nemmere at manøvrere, hvilket gør den til et seriøst bud for hobbyfotografer, som vil tage flotte billeder eller video fra luften.

Dronen har nemlig en ny AirSense-tekonologi, som DJI kalder det, hvor den modtager signaler fra andre droner, helikoptere og fly, når de kommer tæt på. 

Dronen kan klappes sammen, så den måler 180 x 97 x 84 mm.

© DJI

Bestil din drone i dag

Skal du have den nye drone, så kan du bestille den allerede i dag. 

Dronen er tilgængelig i to versioner: en standardpakke, der inkluderer Mavic Air 2, et batteri, fjernbetjening og alle de nødvendige ledninger og kabler til 6499 kr. 

Du kan også vælge Fly More Combo-pakken, der inkluderer alt fra standardpakken samt en skuldertaske, ND-filtre, ladestation og tre batterier til i alt 7999 kr.


Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...