Phottix Mitros, Sony

Flere blitz til Sony

Phottix kommer nu med to nye næsten ens Mitros-blitz, der passer til Sony-kameraer. Modellen er udviklet ved hjælp fra bryllupsfotografer og har et ledetal på 58.

13. november 2014

Nyere Sony-kameraer kan nyde godt af to nye eksterne blitz fra Phottix, som hedder Mitros og Mitros+. Begge har et ledetal på 58 og har automatisk TTL, manuel styring af styrke og zoom i blitzhovedet, der iøvrigt kan rotere 180 grader og tiltes i en vinkel af op til 97 grader. Der er high speed sync og synkronisering med bagerste lukkergardin.

Mitros+ har indbygget radiosender og -modtager. Den kan kontrollere andre blitz via radiostyring, eller styres med Phottix Strato II-sender. Producenten fremhæver at denne model er udviklet i tæt samarbejde med bryllups- og event-fotografer.

Blitzene er lavet så de kommunikerer gnidningsløst med Sonykameraet, så man kan kontrollere blitzen via kameraets menusystem. Begge blitz kan opgraderes via usb.

Mitros koster, 299 dollars altså cirka 2000 kroner med afgifter og told, mens Mitros+ koster 399 dollars, cirka 2800 kroner med afgift og told.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...