A3-print i topkvalitet

Canon fornyer PIXMA-serien med fem nye modeller. Der er både multiprintere og fotoprintere til entusiasten.

23. januar 2014

Med modellerne PIXMA iP8750, iX6850, MX475, MX535, og iP2850 har Canon udvidet sortimentet af multifunktionsprintere og fotoprintere i PIXMA-serien. De fem nyheder, skulle byde på elegant design kombineret med høj grad af brugervenlighed.

En af nyhederne er PIXMA iP8750, der kan udskrive i formatet A3+, henvender sig især til fotoentusiasten, som ønsker at træde et kvalitetsmæssigt trin op. Den benytter seks farvepatroner med en separat patron til gråt blæk, hvilket både skal sikre meget flotte farveprint og print i sort-hvid med flotte nuanceovergange. De fornemme detaljer opnås blandt andet takket være dråbestørrelsen på kun 1 pikoliter samt opløsningen på 9600 dpi.

PIXMA iP8750 er udstyret med wi-fi og kan printe både via Google Cloud Print og Apple AirPrint, hvilket giver mulighed for at printe fra en lang række enheder. Yderligere kan brugeren ved at downloade Canon PIXMA Printing Solutions app direkte fra sin smartphone eller tablet vælge, hvilke fotos, der skal printes samt ikke mindst størrelse og papirkvalitet. Der foreligger endnu ingen priser på de nye modeller.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...