Stor test af billige printere

For langt under 2000 kroner får du i dag en trådløs printer, som kan skanne, kopiere, printe og udskrive direkte fra din mobiltelefon. Aldrig har man kunnet få så mange funktioner og så flot en billedkvalitet for så få penge.

28. september 2012

Hent hele artiklen og læs meget mere om de billige printere.

Ni ud af ti solgte printere på det nordiske marked er multiprintere. Det er ganske logisk, da selve printteknologien ofte er den samme som i de dedikerede printere, men man får skanner og kopimaskine med i købet. I forhold til for få år siden har stort set alle multiprinterne i dag indbygget trådløst netværk. Dette betyder, at hele familien nemt kan dele den samme printer uden at skulle bøvle med metervis af irriterende kabelsalat langs hjemmets gulvpaneler.

Og producenterne er også hoppet med på den mobile bølge, så man via det trådløse netværk kan printe billeder direkte fra sin smartphone eller tablet-pc. Det kræver bare, at man installerer producentens gratis app på den mobile enhed. Dem kan man hente via Apples App Store eller via Google Play, hvis man har en Android-enhed.

Vores testkriterier lød denne gang på, at testdeltagerne ikke måtte koste mere end 2000 kroner, men priserne er banket helt i bund, så den dyreste testdeltager koster blot 1319 kroner. Faktisk kan man i dag få en ganske udmærket multiprinter for under 1000 kroner.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...