Test af Canon PIXMA MG5150

Topmodellerne blandt Canons multiprintere har fået nye modelbetegnelser og et opfrisket design. Her kigger vi på den billigste af de nye MG-modeller, der også byder på smarte funktioner i softwaren.

20. oktober 2010

MP-navnet er droppet på top-modellerne i Canons nye PIX-MA-serie. Denne multiprinter afløser MP550 og ligner langt hen ad vejen sin forgænger. På designfronten følger maskinen Canons faste og funktionelle retningslinjer for, at alt skal kunne klappes ind, så maskinen fremstår som en lukket kasse med helt lige sider, når den ikke er i brug. Printeren har en elegant sort og spejlblank plasticoverflade, der minder om pianolak. Det giver et ganske eksklusivt udseende. I øverste højre side finder man et overskueligt betjeningspanel. Man kan klappe en lille skærm på 3,0 tommer op, så man kan følge med i printerens arbejde. Som man kender det fra forgængeren, finder man også det smarte scrollhjul, der bruges til at navigere rundt i printerens menu. Alt sammen overskueligt og meget brugervenligt. Bag en klap på fronten er der desuden kortlæser, som både kan tage SD-, MS- og CF-kort.

Fin farvegengivelse MG5150 benytter fem patroner med ChromaLife100-blæk og leverer en dråbestørrelse på ned til 1,0 pikoliter. Det tog os tre minutter og 55 sekunder at udskrive vores testark i A4-for-mat i bedste kvalitet. Et foto i 10 x 15 cm fik vi printet på et minut og 25 sekunder i bedste kvalitet. Det er i begge tilfælde meget tilfredsstillende.

Konklusion En overbevisende multi-printer i mellemsegmentet. Kvaliteten er ganske enkelt forrygende til prisen, og hastighederne er også ganske gode. Dog er der ikke Wi-Fi eller filmskanning.

Bedømmelse 87%

Læs mere Læs HELE testen i Digital Foto nr. 15, som er på gaden nu.

Fakta

Kroner set til:899 Dpi:9600x2400 Pikoliter:1,0 Format:A4

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...