Benfo MeFoto tripod

Smarte rejsestativer i frække farver

Leder du efter et trebenet stativ, der snildt kan ligge i kufferten og som har en overkommelig vægt og pris, så er dette MeFOTO fra Benro et godt bud til efterårsferierejsen. Det tåler også vind og vejr, og så er det mere fleksibelt end de fleste stativer. Det kan nemlig bygges om.

4. oktober 2012

MeFOTO Transfunctional Travel Tripod Kit fra Benro har tre ben, som kan foldes hele vejen rundt, så den samlede rejselængde kun er 39 cm. Det er lavet i aluminium og vejer derfor kun 1,6 kilo. De tre ben har fem led og den samlede udfoldede højde er knap 1,6 meter. Leddene er støv og stænktætte, så det klarer en tur i efterårsskoven. Her er det også til at få øje på i sine smarte metallic-farver. Du kan vælge mellem de fem skinnende kulører, guld, rød, blå, grøn eller titanium.

Stativet kan bære et spejlrefleks med en tung tele, på en samlet vægt på maksimalt 8,0 kilo.

Det leveres inklusive et kuglehovede og har indbygget vaterpas. En meget smart ting er, at det kan bygges om til et monopodstativ uden brug af værktøj. Det foregår ved at kombinere midtersøjlen med et af benene.

Benro MeFoto tripod

Den amerikanske pris for herligheden er 1323 kroner, så mon ikke det lander på en pris omkring de 1700 kroner herhjemme.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...