TrekPak

Fleksible skillerum til fototasken

Står det til amerikanske TrekPak kan du snart skifte fototaskens besværlige skillerum med velcro ud med et system, som du kan tilpasse ned til mindste detalje.

28. marts 2012

Det kan være besværligt at placere skillerum med velcro rigtigt, og man skal rive til, når man fjerner et skillerum. Men projektet TrekPak er på vej med en helt ny løsning, der består af polstrede skillerum og bøjler i aluminium. Ved hjælp af huller langs skillerummenes kanter, kan man fæstne dem til hinanden ved hjælp af bøjlerne. Dermed kan man placere skillerummene præcis, hvor man vil. Bøjlerne er nemme at hive op igen, hvis man vil flytte om på rummene, og TrekPak-systemet kan bruges i forskellige slags fototasker fra rygsække til hårdføre Pelicase-kufferter.

Foreløbigt er projektet i opstartsfasen, og TrekPak er ved at udvikle systemer til forskellige fototasker. Lige nu søger TrekPak finasiering til at komme videre med projektet, men i stedet for at få en investor i ryggen, forsøger de at samle penge ind via helt almindelige fotoentusiaster, der giver et lille beløb. Alt efter hvor meget man giver, får man så en takkemail, en t-shirt eller fx rabat på et senere køb. Du kan se mere om projektet her.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...