Lige nu kan kikkerten med smartfokus blive din for 0 kr., når du bestiller to numre af Digital FOTO for 148 kr. inkl. levering. © Digital Foto

Derfor er en kikkert med smartfokus perfekt til din fototaske

Digital FOTOs kikkert med smartfokus er fantastisk til at fange de små detaljer i horisonten, som det blotte øje ikke ser, når du er ude og skyde billeder. Vi forklarer her, hvorfor du skal have fingrene i en!

18. august 2022 af Redaktionen

Her på redaktionen elsker vi at fange de små detaljer i vores billeder. De storslåede landskabsbilleder er virkelig smukke, men det er først, når vi kommer helt ned i detaljerne, at vi for alvor føler os i ét med naturen. 

En af de ting, der kan hjælpe os med dette er den nye lækre kikkert, som har vakt stor begejstring på redaktionen

En kikkert er essentiel for naturfotografen, da man kan spotte de gode motiver på lang afstand og dermed langt nemmere finde de bedste steder at placere sig. 

Normalt kan gode kikkerter koste mange hundrede kroner og kan være besværlige at indstille korrekt, men lige nu kan vores geniale kikkert med smartfokus, som vi er helt tosset med på redaktionen, blive din for 0 kr., når du bestiller to numre af Digital FOTO til 148 kr.

Du sparer 591 kr.!

Se tilbuddet lige her. 


Kikkert med smartfokus

Det har aldrig været nemmere at spotte det gode motiv på lang afstand. 

© Digital Foto

Det får du med Digital Fotos kikkert med smartfokus 

Digital FOTOs kikkert med smartfokus gør det nemmere at spotte gode motiver som fx fugle på lang afstand. 

Den helt særlige smartfokus-funktion betyder, at kikkerten altid gengiver motivet helt skarpt – uanset om det er tæt på eller langt væk. Du skal altså ikke rode med knapper eller indstillinger, for Digital FOTOs kikkert med smartfokus gør alt arbejdet for dig.

Hvad kan den?

  1. Den helt særlige smartfokus-funktion sikrer, at kikkerten altid gengiver motivet helt skarpt.
  2. Den passer til alle ansigtsformer og øjne og forstørrer 8x, så du kan spotte dyr og andre motiver på afstande, som dine øjne ikke kan klare uden hjælp.
  3. Den har en objektivdiameter på 40 mm, hvilket gør den lysstærk, så den også kan bruges i tusmørket.
  4. Den har et lækkert og kompakt design, der sikrer, at kikkerten nemt kan være i kameratasken - og så medfølger der også en lille taske, rem og linsebeskyttere.

Vil du have fingrene i kikkerten med smartfokus?

Så slå til! Du får den nemlig med til 0 kr. netop nu, når du bestiller to numre af Digital FOTO for 148 kr. inklusiv levering. Du får også adgang til vores online-univers, Fordelszonen, hvor du finder et utal af e-bøger, guider, software, temapakker og videoindhold.

Få en kikkert med smartfokus her!

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...